banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Spigen Apple AirPods (3. nesil) Kılıf Urban Fit Dokuma Black
Baktığın ilan kapandıSpigen Apple AirPods (3. nesil) Kılıf Urban Fit Dokuma Black463Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

[ Premium örgü kumaş ve polikarbonat astar ile estetik görünüm İçindeki yumuşak mikrofiber yapısı ile temiz ve çiziksiz koruma sağlar. Kablosuz şarj ile uyumlu Kolay taşınabilirlik için bir anahtarlık içerir. Ergonomik yapısı ile cep dostu tasarım Spigen'in popüler tasarımı, akıllı telefon kasasında hakim olan Urban Fit serisi yeniden üretildi. Kasanın alt kısmında şarj için bir bölme bulunduğundan, kılıf takılıyken bile kolayca şarj edilebiliyor ve kablosuz şarjı da destekliyor. Kablosuz şarj işlemi yaparken karabinayı şarj cihazı ile kasa arasına sıkıştırmamaya dikkat edin. Ağırlığa dayanabilen bir karabina takılıdır, bu da çantalara ve kemerlere takılmasını kolaylaştırır. MagSafe şarjı destekler: Gövdeye tam oturan hassas yapısı ile şarj kutusu gövdesine tam oturur ve MagSafe sarj imkanı sunar. Kolayca çıkmayan çift yapı tasarımı:Kasa kapağının iç kısmı, ana gövdeye uyumu daha da iyileştirmek için sert ve deforme olması zor bir PC malzemesinden yapılmıştır. Kasanın içindeki darbe emiliminin yaratıcılığı:Kasanın köşesine monte edilen hava yastığı teknolojisi, düşürüldüğünde darbeyi etkili bir şekilde emer ve şarj kutusunu daha da korur.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar