banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Solgar Amino75 (Essential Amino Complex) 30 Kapsül
Baktığın ilan kapandıSolgar Amino75 (Essential Amino Complex) 30 Kapsül382Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

ÜRÜN ADI : Solgar Amino 75 Esansiyel Amino Asitler Takviye Edici Gıda<?xml:namespace prefix = "o" /> İÇERİĞİ : Her 1 Kapsülde; L-Histidine 75 mg, L-Isoleucine 75 mg, L-Leucine 75 mg, L-Lysine 75 mg, L-Methionine 75 mg, L-Phenylalanine 75 mg, L-Threonine 75 mg, L-Valine, Bitkisel Kapsül Kabuğu 120 mg, Bitkisel Toz Selüloz 72 mg, Magnezyum Stearate 8 mg. Vegan ve vejetaryenler için kullanımı uygundur. KULLANIMI : Yetişkinler için, tercihen yemekten önce, günde 1 kapsül. SAKLAMA KOŞULU : Oda sıcaklığında (25 C altında, kuru ve serin yerde) muhafaza ediniz. TAKDİM ŞEKLİ : 30 Kapsül UYARI : Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın. Bileşenlerde herhangi birisine karşı alerjiniz var ise kullanmayın. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza veya eczacınıza başvurun. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tdvi edilmesi amacıyla kullanılmaz.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar