banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
SHS1207H Solar Jeneratör Aydınlatma Sistemi
Baktığın ilan kapandıSHS1207H Solar Jeneratör Aydınlatma Sistemi4.389Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR SHS1207H Taşınabilir Güneş enerjili jeneratör (USB5V / DC12V Çıkış) DC Portable Solar Generator Serisi 1. Güneş paneli içinde 3. Sistem çıkışı: DC12V USB5V 4. Kolay kurulum ve güvenli 5. CE, RoHS onaylı Radyo, telefon, dijital kamera vb ürünleri şarj etmede ve çalıştırmakta kullanılabilir LED ışıkları, DC fan, DC TV için kullanılabilir Model No: Taşınabilir güneş jeneratör SHS1207H Güneş paneli: 12V / 10W Batarya: 7AH Sistem kontrol kutusu: Şarj kontrolörü ve içindeki pil, aşırı şarj ve aşırı şarj boşaltma koruması vardır İçindekiler: 12V / 10W güneş paneli Sistem kontrol kutusu USB kablosu (10 adaptörler) 1 adet 12V/3W LED lamba (4M kablosu ile) 12V/5W LED lamba (4M kablosu ile) Tam şarjda: 10 saat (güneş durumuna bağlıdır); 3W LED 22 saat boyunca, 5W LED 17 saat çalışabilir Jeneratör Ölçüleri: 17*17*7 cm Kutu Ölçüleri: 37*25*13 cm Bu ürün Alman standartlarına uygun üretilmiş ve Almanya'dan ithal edilmiştir. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar