banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Sezgisel Yeme: Sağlıklı Beslenme Alanında Çığır Açan Yaklaşım - TEŞHİR

Sezgisel Yeme: Sağlıklı Beslenme Alanında Çığır Açan Yaklaşım - TEŞHİR

kurumsalEmperorSIFIR AYARINDAGARANTİLİwarranty253Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

[1“Bu kitap diyet yapmakla ilgili başka bir kitap daha değil. Yiyeceklerle kişinin zihni, bedeni ve ruhu arasındaki ilişkiyi geliştirecek, basit ve on adımlı bir yaklaşım! Sezgisel Yeme, hayatın niceliğini ve niteliğini daha iyi hâle getirmek için psikolojik ve fiziksel sağlığı en üst düzeye taşıyacak prensipleri öne çıkarıyor; bu yaklaşım benim de geçtiğimiz otuz beş yıl boyunca tanıtımını yaptığım ve hakkında yazdığım bir şey. Kendi hastalarım da dahil, pek çok hastaya ve halka çok faydalı olacağına inanıyorum ve bu kitabı şiddetle öneriyorum!”–Prof. Dr. Carl J. Lavie,Ochsner Kalp ve Damar Enstitüsü yönetici profesörü “Severek yemiyorsanız hiç yemeyin, severek yiyorsanız tadını çıkarın!” Yaptığınız diyetler işe yaramadığında kendinizi suçluyor musunuz?• Etrafınızdaki herkes “yemediklerinden”, diyetlerden, kalorilerden bahsederken bir şey yemek istemek bile korkutucu mu geliyor?• Her gün tartılmaktan, kalori saymaktan, yiyeceklerin karbonhidrat değerlerine bakmaktan yediklerinizden tat alamıyor musunuz?• Yediğiniz küçük bir tatlı bile kendinizi günlerce bırakmanıza, sonunda karşı koyamadığınız açlık hissi de kontrolünüzü kaybederek aşırı yemenize mi sebep oluyor?• olduğunuzu anlamayı ve doyduğunuzu hissetmeyi unuttunuz mu?• Aynanın karşısına geçtiğinizde kendinizi değil, yalnızca fazla kilolarınızı görüyorsunuz?• “Ye!”, “Yeme!”, “Bunu yap!”, “Şunu yapma!” diye emirler yağdıran sözde diyet uzmanları ve her gün yenisi eklenen beslenme kuralları yüzünden kendi içsesinizi duyamıyor musunuz?• Günlük stres, yaşadığınız olumsuz deneyimler ve önüne geçemediğiniz duygularla baş etmek için tek çözümünüz yemeye başvurmak mı?• Kilonuzdan, görünüşünüzden, yeme tarzınızdan utanmak kişisel başarılarınızı ve sosyal hayatınızı olumsuz mu etkiliyor? Peki, bunların sorumlusunun etrafımızı kuşatan diyet kültürü olduğunu hiç düşündünüz mü? Beslenme ve yeme bozuklukları uzmanı yazarlar Evelyn Tribole ve Elyse Resch, yiyeceklerle barışmak ve doğal vücut ağırlığınıza ulaşarak bedeninizle olan ilişkinize baştan başlamak için çığır açan “Sezgisel Yeme” anlayışını tüm bilimsel dayanaklarıyla ortaya koyuyor. Yemekten korkmak istemiyorsanız, her öğününüzün karmaşık bir matematik problemine dönüşmesinden sıkıldıysanız, diyet çemberinde dönmekten yorgun düşmüş bedeninize anlayış göstermek istiyorsanız vücudunuzun doğuştan gelen bilgeliğine güvenmeye başlayın ve sezgilerinizin size ne yiyeceğinizi söylemesine izin verin. Yiyeceklerle sağlıklı bir ilişki kurabilmenize, açlık ve tatmin işaretlerine dikkat göstermenize, zihniniz ve vücudunuzla derin bir ilişki kurmanıza yardımcı olacak Sezgisel Yeme, başucu kitabınız olarak artık yanınızda…

Kullanım durumuSıfır ayarında
İlan No 2608068
GarantiVar
İlan Tarihi16 Şubat
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU12.500.01.0099
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalEmperor
Yetkili Yenileme MerkeziEmperor Teknoloji Anonim Şirketi
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar