banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Sesu Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 40 ml
Baktığın ilan kapandıSesu Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 40 ml115Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Son kullanım tarihi: 2025-01-01 Sesu Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 40 ml Hassas cilt tipleri için geliştirilmiştir. Acil durumlarda tüylerinizden pratik ve kolayca kurtulmanızı sağlar. Ciltte tahrişi azaltmaya yardımcı olur. İçeriği E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Sesu tüy dökücü krem bacaklarda, kollarda, koltuk altı ve bikini bölgesinde kullanılabilir. Kullanım Şekli: Kremi doğrudan cildinizin üzerine tüyleri tamamen kapatacak şekilde ince bir tabaka halinde yayınız. Saatinize bakarak kremi cildinizde 5 dakika beklettikten sonra, küçük bir bölgeyi spatulanın ucuyla temizleyerek tüylerin alınıp alınmadığını kontrol ediniz. Tüyler kolaylıkla alınıyorsa, kremin tamamını spatulanın ucunu kullanarak temizleyiniz. Tüyler kolaylıkla alınmıyorsa, birkaç dakika daha bekleyiniz. Ancak kremi cildinizde 10 dakikadan fazla bekletmeyiniz. Bol su ile yıkayarak durulayınız.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar