banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
ŞELALE BESLEYİCİ ASETON ÇİLEK ÖZLÜ 120 ML (3 ADET)
Baktığın ilan kapandıŞELALE BESLEYİCİ ASETON ÇİLEK ÖZLÜ 120 ML (3 ADET)211Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Şelale Besleyici Aseton Çilek Özlü 120 ml - 3 Adet Şelale Besleyici Aseton ojenizi tırnaklarınızdan kolayca çıkarır. İçeriğindeki özel formül ile tırnak kurumalarını önleyerek tırnaklarınızı besler. Nemlendirici özelliği ile tırnaklarınızı güçlendirir. Özel formülü sayesinde çok katlı sürülmüş koyu ojelerde bile kusursuz temizlik sağlar. Pamuk veya makyaj temizleme pedi ile kullanıma uygundur.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar