banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Rosense Rejuvilox Gece Yoğun Bakım Kremi 50 ML
Rosense Rejuvilox Gece Yoğun Bakım Kremi 50 ML
Rosense Rejuvilox Gece Yoğun Bakım Kremi 50 ML
Rosense Rejuvilox Gece Yoğun Bakım Kremi 50 ML
Rosense Rejuvilox Gece Yoğun Bakım Kremi 50 ML

Rosense Rejuvilox Gece Yoğun Bakım Kremi 50 ML

kurumsalLokmanAVMSIFIRGARANTİLİwarranty548Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Rosense Rejuvilox Gece Yoğun Bakım Kremi 50 ML Yüzde 100 orjinal e-Faturalı SKT:30.07.2026 ürünün satışı kullanımı indirimli uygun fiyatlarını inceleyip
388.3333(+Kdv)TL Peşin fiyatına Kredi Kartlı LokmanAVM den Belirli fiyatta ve üzeri KARGO BEDAVA satın alabilirsiniz!
Saat:17:30’a kadar bize ulaşan siparişleriniz mesai saatlerindeAYNI GÜN KARGO firmasına verilir.
LokmanAVM de Keyifli alışverişler dileriz.

ROSENSE REJUVİLOX ANTI - AGING GECE BAKIM KREMİRosense Rejuvilox Anti - Aging Gel Cream / Night Care 50ML (±%5)

Rosense Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi Miktar - Birim - Ebat - Ağırlık - Ölçü:

Rosense Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi 50ML

Rosense Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi 50ML İzin Belge:

Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi ürünü Rosense Kozmetik ve Gıda Ürünleri San. Tic. A.Ş. tarafından üretilmiştir.

Rosense Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi 50ML İçindekiler:

Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi ürünü içerisinde; Aqua, coco-caprylate, glycerin, olus oil, butyrospermum parkii butter, undecane,, tridecane, sodium polyacrylate, boron nitride, lauryl glucoside, phenoxyethanol, polyglyceryl-2, dipolyhydroxystearate, dicaprylyl carbonate, sodium acrylates copolymer, caprylic triglyceride hibiscus abelmoschus seed extract, Xanthan Gum,tocopheryl acetate, bisabolol, butylene glycol, panthenol, parfum,polyglyceryl-3, caprate, ethylhexylglycerin, cassia angustifolia seed polysaccharide, farnesol, tocopherol, cidric acid, alpha-ısomethyl ıonone, hydroxyethylcellulose, rose damascena flower oil, butylphenyl methylpropional, citronellol, geraniol, linalool, helianthus annuus seed oil, d-limonene bulunmaktadır.

Rosense Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi 50ML Kullanımı:

Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi kullanılışı; kremi günlük olarak dairesel hareketlerle yukarıya doğru masaj yaparak temiz yüze uygulayınız. Göz çevresine uygulamayınız.

Rosense Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi 50ML Yan Etkileri:

Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi Ürününün Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Rosense Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi 50ML Ürünü bitkisel üründür, kesinlikle ilaç değildir.

Rosense Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi 50ML Muhafaza ve Uyarı:

  • Rosense Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi Ürünü üzerindeki saklama şartlarına uyarak serin kuru rutubetsiz ortamda direkt güneş ışığından ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.
  • Rosense Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi ürününü Tavsiye edilen kullanım şekline uygun olarak kullanınız. Beklenmeyen etki görüldüğünde bir hekime başvurunuz.
  • Üretim ve son kullanma tarihi teslim edilen Rosense Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi ürünü ambalajı üzerindedir. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kullanmayınız!

Rosense Rejuvilox Anti - Aging Gece Bakım Kremi 50ML Ürünü Açıklaması:

ROSENSE REJUVİLOX ANTI - AGING GECE BAKIM KREMİ
Düzenli kullanımda, yüzdeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların azalmasına, cilt yüzeyinin pürüzsüzleşmesine ve cilt parlaklığının artmasına yardımcı olur. Özel formülü sayesinde cildin beslenmesine, canlı ve gün boyu nemli kalmasına yardımcı olur. Jel yapısından dolayı hızlı emilir ve yağlılık hissi bırakmaz. Hafif ve ipeksi hisse sahip yapıda formüle edilmiştir. Cildin, güneşin zararlı ışınlarına karşı korunmasına yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Özel olarak formüle edilmiş olan Rejuvilox Gece Kreminde kullanılan aktiflerin etkilerini gece boyunca hissedersiniz. İçeriğindeki E £ B5 vitaminleri, antioksidan etkileri sayesinde cildin canlanmasına ve nemlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda cilde esneklik veren kolajen üretiminin artmasına yardımcı olur. Böylelikle cildiniz daha esnek ve canlı görünüme kavuşur. Gül yağı ve polisakkaritler ile zenginleştirilmiş özel formülü ile kırışıklıkların azalmasına, cildin sıkılaşmasına ve daha pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

ROSENSE REJUVİLOX ANTI - AGING GECE BAKIM KREMİ

Rejuvilox Gece Yoğun Bakım Kremi 50 ML ürünü incelemeyi LokmanAVM mağazamızdan tercih ettiğiniz için Teşekkür eder, LokmanAVM de Keyifli ve güvenli alışverişler dileriz.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 1625856
GarantiVar
İlan Tarihi01 Kasım 2023,
Güncel ilan - Dün 18:57
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKULokmanAVM-101015X01
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsalLokmanAVM
TARIK DEMİRA
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar