banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Roborock S7 Plus Çöp İstasyonlu Vacuum Akıllı Robot Süpürge
Baktığın ilan kapandıRoborock S7 Plus Çöp İstasyonlu Vacuum Akıllı Robot Süpürge28.076Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

[Roborock S7 Akıllı Çöp Istasyonlu Robot Vacuum & Mop Süpürge ( Siyah ) Özellikleri Teknoloji 4 Aşamalı Temizleme Sistemi Emiş Türü Yok Kullanım Alanı Sert Zemin Ağırlık (kg) 3,5 Derinlik 350 mm Aşılabilir Engel 20 mm Siklon Filtre Yok EPA/HEPA Filtre Var Renk Siyah Boy 10 mm Şarj Süresi 3 - 5 Saat Ses Seviyesi (dB) 59 Su Tankı Kapasitesi (L) 0,2 lt En 350 mm Çalışma Süresi 180 dk Çalışma Modu Sayısı 3 Pil Tipi Li-ion Toz Kapasitesi 0,4 lt Çöp Boşaltma İstasyonlu Evet

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar