banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Quenlite DMX-192XP Işık Kontrol Mikseri Masası Led Aydınlatmalı 384 Kanal

Quenlite DMX-192XP Işık Kontrol Mikseri Masası Led Aydınlatmalı 384 Kanal

kurumsalYONKA MÜZİKSIFIRGARANTİLİwarranty5.513Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Quenlite DMX-192 Özellikleri DMX512/1990 Standardı Her biri 32 kanallı 12 akıllı ışığı kontrol edin Toplam 384 kanal 16 kaydırıcının her biri kanalı doğrudan kontrol edebilir MIDI kontrolü, yuvalar ve ışık söndürme yoluyla gerçekleştirilir Müzik modunda dahili mikrofon Fade kaydırıcı, otomatik mod programını kontrol eder DMX giriş/Çıkış: 3 pinli XLR LED boynu ışık Kanal İtme Çubuğu Çubuğu yukarı ve aşağı iterek ilgili kanal işlevini görebilir, ayrıca ışığı programlayabilir veya hata ayıklayabilirsiniz. Sahne Seçim Düğmesi Kaydedilen ve seçilen sahnenin konumunu temsil eden evrensel düğme DMX-192 Ekran Penceresi İlgili operasyonel verileri görüntüleyin Hız ve zaman itme çubuğu Bir sahnenin veya adımlarından birinin bekleme süresini ayarlamak için kullanılır DMX-192 Programlama Alanı Konsolu ve programlamayı yapılandırın

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2508850
GarantiVar
İlan Tarihi26 Ocak,
Güncel ilan - Önceki Gün 01:21
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU24306
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Gaziantep
Satıcı Bilgileri
kurumsalYONKA MÜZİK
YONKA ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar