banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
PRENS GENEL TEMİZLİK SIVISI ESTRA PARFÜMLÜ SARI GÜLLER 1000 ML
Baktığın ilan kapandıPRENS GENEL TEMİZLİK SIVISI ESTRA PARFÜMLÜ SARI GÜLLER 1000 ML88Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Genel Temizlik Sıvısı Sarı Gül 1 L İçerik Bilgisi: <%5 Noniyonik yüzey aktif madde, <% 5 İzopropil alkol(IPA) ayrıca koruyucu, parfüm ve boya içerir. Kullanma Talimatı: Günlük temizlik için 15 lt suya 100-200 ml, ana temizlik içinse 200-300 ml Prens Genel Temizlik Sıvısı ilave edilir. Temizlenecek yüzey paspas yardımıyla bu karışım ile iyice silinir. Durulama gerektirmeyen bir işlemdir. Çok kirli yüzeylerde, önce temizlik yapılacak zemin kaba kir ve tozundan arındırılır. daha sonra bezin üzerine bir miktar Prens Genel Temizlik Sıvısı dökülerek zemin silinir.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar