banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Pervaneli Yüksek Basınçlı Metalik Duş Başlığı
Baktığın ilandaki ürün yeni sahibini bulduPervaneli Yüksek Basınçlı Metalik Duş Başlığı111Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Shower kafası, su akışının dönen tekerlekten basınçlı bir akış oluşturarak su akışının hızını artırır, böylece su basıncını artırır. Shower kafası mikro nozul teknolojisini kullanır, çıkış deliklerini daha küçük ve yoğun hale getirir, su akışının hızını arttırır, Aynı zamanda sıradan duş başlığına göre% 40'a kadar su tasarrufu sağlar. Shower kafasının AÇMA/KAPAMA Anahtarı var. Su akışını herhangi bir zamanda durdurmak için nozul kolundaki düğmeye basmak yeterlidir. Paket İçeriği 1 adet Pervaneli Duş Başlığı

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar