banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Orcamp Katlanabilir Kamp Testeresi (OUT-4650)
Baktığın ilan kapandıOrcamp Katlanabilir Kamp Testeresi (OUT-4650)427Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Orcamp Katlanır Kamp Testeresi Geleneksek itmeli testerelere göre daha kolay, daha hızlı ve temiz kesim sunar Çekme sırasında güçlü dişlere sahip bıçak itme sırasında çıkan kalıntıları temizler. Keskin uçlu sertleştirilmiş SK-5 paslanmaz çelik bıçak kullanılmıştır. Keskin tırtıklar, daha uzun ve daha yumuşak sap, el yorgunluğunu azaltır. Kaymaz olarak tasarlanmış sap ile rahat kullanım. Kısa sap kısmı hassas kesimler için gelişmiş kontrol sağlar. Kullanım alanları Yaprak çalı budama, Meyve ağacı Budama, Bahçivan çalışma, Odun kesim Ölçüler 39,5 cm toplam uzunluk 18 cm testere uzunluğu 4,5 cm testere dip kalınlığı 1,5 cm testere uç kalınlığı Malzeme ve Teknik Latex kaydırmaz kabza tutacağı Sert plastik kabza kavraması Emniyet açma tuşlu (metal) SK-5 Paslanmaz Çelik testere Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar