banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Olive Tech Akülü Zeytin Hasat Makinesi Çırpma 34V Kartlı Sistem
Olive Tech Akülü Zeytin Hasat Makinesi Çırpma 34V Kartlı Sistem
Olive Tech Akülü Zeytin Hasat Makinesi Çırpma 34V Kartlı Sistem
Olive Tech Akülü Zeytin Hasat Makinesi Çırpma 34V Kartlı Sistem
Olive Tech Akülü Zeytin Hasat Makinesi Çırpma 34V Kartlı Sistem

Olive Tech Akülü Zeytin Hasat Makinesi Çırpma 34V Kartlı Sistem

kurumsalÇAĞDAŞGROUPSIFIRGARANTİLİwarranty5.760Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Olive Tech Taraklı Zeytin Hasat Makinesi 34V Kolay kullanımı uygun fiyatı ve dallara zarar vermeyen yapısı ile zeytin hasatının verimini artırır. Teleskopik Akülü Zeytin Hasat Makinesi, Ergonomik yapısı ve hafif gövdesiyle ideal kullanım sunuyor. Olive Tech Teleskopik Akülü Zeytin Hasat Makinesinin taraklı yapısı, ürünün zarar görmeden zeytinlerin az fire ile toplanmasını sağlarken, en az filiz kırma oranı ile dikkat çekiyor. Olive Tech Teleskopik Akülü Zeytin Hasat Makinesi Kullanım kolaylığı ile geleneksel yöntemlerle yapılan hasada oranla aynı sürede 5 kat fazla ürün toplanmasını sağlar. Amerikan JOHNSON Motorludur. Özellikler Güç Kaynağı: 12V İstenilen amperde akü ile kullanılabilir önerimiz 72 A yada 90A Amper aküdür Motor:600 Watt AMERİKAN JOHNSON Sap:Ergonomik- Eli tam kavrayan özel dizayn tutma sapı Boru : Alüminyum Uzunluk : 2,3 metre Teleskopik Uzama : 3,40 metre Güç Kaynak Kablosu 15 m konnektör, kırılmaz kablo, geçmeli kilitli soket. Hasat Kapasitesi 90/120 kg/saat Optimal Açı12º - 20º - 28º Önerilen Akü : 12 V cc 72 - 90 Ah Çubuklar : Karbon - Kırılmaz - saçak yapmaz Ağırlık 2,90 kg Devre Korumalı Kart Sistemi (15 metre kablo üzerindeki kutu) Isı Sensörü: Yok Yoğun/Sık dallar arasına girdiğinde durma yapmaz. Diş sayısıÇark Dişli:55,Motor Dişli:13,Mil Dişli:9-10,Egzantrik Dişli:35-36 Tarak GenişliğiKapalı 208 mm - Açık 480 mm Sürgün zedeleme : Maksimum %4 Yaprak Dökümü : Maksimum %7 Elektronik Kontrol Ünitesi Teleskopik Uaztma : Standart 3.4 METRE En Düşük filiz kırma Oranı Ünite(kart) Koruma Sigortası

Kullanım durumuSıfır
İlan No 3346042
GarantiVar
İlan Tarihi08 Mayıs,
Güncel ilan - Dün 10:21
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUOLIVETECH-ZEYTINHASAT
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalÇAĞDAŞGROUP
ÇAĞDAŞ GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar