banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Nook DHC Remedy Super Active Pre Treatment Saç Peelingi 150ml

Nook DHC Remedy Super Active Pre Treatment Saç Peelingi 150ml

kurumsalSaraçhane KozmetikSIFIRGARANTİLİwarranty746Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Özellik Saç derisini temizlemek için oksijenleyici ve yumuşatıcı bakım. Cildin mikro sirkülasyonu üzerinde uyarıcı etki yaparak safsızlıkları, keratin kalıntılarını ve terleri temizler. Cildin genel durumunu iyileştirmeye yardımcı olur ve daha sonraki spesifik tedavileri almaya hazırlar. Peeling etkisi narindir ve en hassas ciltlerde bile anında tazelik ve derinlemesine temizlik sağlayan nemlendirici etkiye sahiptir. Süper Aktif Ön Muamele Peeling, yıkama ve açılışta ritüel olarak ideal yerini bulur. Cildi derinlemesine oksijenlenerek ve yenileyerek ölü hücreleri temizler. Cildin elastikiyetini uyaran ve yerel dolaşımı iyileştiren bir mikro-masaj yapar. Özel kokusu, Uygulama Kuru cilde özel musluğu ile dağıtın, hafifçe masaj yapın. Birkaç dakika bekletin ve ılık suyla durulayın. En uygun tedavi ile devam edin.Bu Ürün Karakter Medya Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2542736
GarantiVar
İlan Tarihi07 Şubat,
Güncel ilan - Dün 15:26
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUNOOK66139
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalSaraçhane Kozmetik
SARAÇHANE KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar