banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Nıvea Nivea Cellular Bakuchiol Expert Lift Gelişmiş Yaşlanma Karşıtı Gece Yüz Kremi 50ml
Baktığın ilan kapandı259Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NIVEA Cellular Expert Lift Gelişmiş Yaşlanma Karşıtı Gece Kremi yaşlanma karşıtı formülümüyle daha genç görünen cildi ortaya çıkartmak için yaşlanma karşıtı içeriklerin bir kombinasyonunu içerir Yüz hatlarını belirginleştirmeye ve uykudayken cildin canlanmasına yardımcı olur Hyaluronik asit sayesinde cildi nemlendirir ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur İçeriğindeki saf bakuchiol kullanımdan 4 saat sonra yaşlanma karşıtı etkilerini göstermeye başlar, cildin canlanmasına yardımcı olur ve destek liflerini güçlendirir Gece boyunca cildin doğal sürecini destekleyerek cilde canlı ve dinlenmiş bir görünüm sağlamaya yardımcı olur Cilitle uyumu dermatolojik olarak kanıtlanmıştır

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar