banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Mustela Cold Cream İçeren Besleyici Stick 9,2 gr
Mustela Cold Cream İçeren Besleyici Stick 9,2 gr
Mustela Cold Cream İçeren Besleyici Stick 9,2 gr
Mustela Cold Cream İçeren Besleyici Stick 9,2 gr
Mustela Cold Cream İçeren Besleyici Stick 9,2 gr

Mustela Cold Cream İçeren Besleyici Stick 9,2 gr

kurumsalKozmevit5.0/5SIFIRGarantiliwarranty394Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Mustela Nourising Stick With Cold Cream 9,2 gr Ürün Adı: Mustela Cold Cream İçeren Besleyici Stick 9,2 gr Ürün Faydaları: Soğuk hava ve rüzgar gibi çevresel faktörlere karşı koruyucu bir bariyer oluşturmaktadır. Bebeğinizin kuru yanaklarını ve dudaklarını nemlendirmek için kullanılır. Cildi beslemeye yardımcı olur. Uzun süre cildin nemli kalmasını sağlar. %98 doğal kökenli içeriklerden oluşmaktadır. Lipit yenileyici Seramidler ve yatıştırıcı Shea Yağı içermektedir. Aktif Madde İçerikleri: Shea Yağı, Seramidler Cilt tipi: Kuru Ciltler Kullanımı: Kuru cilt kısımlarına uygulayınız. Dudaklar ve yanaklar için uygundur. Ürün Bileşimi: HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL , HYDROGENATED COCONUT OIL, OLUS OIL/VEGETABLE OIL/HUILE VEGETALE, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX/POLYGLYCERYL-3 CIRE D’ABEILLE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D’ABEILLE, C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, STEARALKONIUM HECTORITE, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE CARBONATE, BISABOLOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT , CERAMIDE NP, PHYTOSPHINGOSINE, CITRIC ACID

İlan No 3396319
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi08 Mayıs
SKU00942
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalKozmevit5.0 /5
Kozmevit Kozmetik Medikal Gıda Tekstil E-Ticaret İth. İhr. A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar