banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Moroccanoil Smoothing Saç Bakım Şampuanı 500ml Kremi 500ml

Moroccanoil Smoothing Saç Bakım Şampuanı 500ml Kremi 500ml

kurumsalSaraçhane KozmetikSIFIRGARANTİLİwarranty3.193Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Moroccanoil Pürüzsüzleştirici Şampuan 500ml Saç Kremi 500ml 7290113148765 Patentli içeriğimiz AminoRenew içeren Moroccanoil yumuşatıcı saç kremi, saçı güçlendirmek ve saçın doğal keratin yapısını onarmak için düşük amino asit seviyelerini geri kazandırır; saç telleri anında antioksidan argan yağı ve argan yağı ile beslenir, saçınızın sağlıklı, sakin, esnek ve pürüzsüz görünmesini sağlar; Moroccanoil Pürüzsüzleştirici Şampuan ile birlikte kullanıldığında sonuçlar 72 saate kadar sürebilir. Kullanım: Moroccanoil(r) Pürüzsüzleştirici Şampuanı tüm nemli saça ve saç derisine masaj yapın ve zengin bir köpük oluşturmak için daha fazla su ekleyin. İyice durulayın. Moroccanoil Pürüzsüzleştirici Saç Kremi ile devam edin. Şampuanladıktan sonra saçtaki fazla suyu nazikçe sıkın ve Moroccanoil Pürüzsüzleştirici Saç Kremini saçın ortasından uçlarına kadar uygulayın. 1-2 dakika bekletin ve iyice durulayın. En iyi sonuç için düzenli olarak Moroccanoil Pürüzsüzleştirici Şampuan ile birlikte kullanın. Bu Ürün Karakter Medya Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2542550
GarantiVar
İlan Tarihi07 Şubat,
Güncel ilan - Dün 15:26
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUMRCO48765
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalSaraçhane Kozmetik
SARAÇHANE KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar