banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Minoris Baby Vücut Koruyucu Sprey 100 ml

Minoris Baby Vücut Koruyucu Sprey 100 ml

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty325Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Son kullanım tarihi: Minoris Baby Koruyucu Vücut Spreyi, doğal içeriklerle özenle formüle edilmiş organik sertifikalı sedir, limon, lavanta ve aloe vera esansiyel yağlarını içerir. Bebekler, çocuklar ve ebeveynler için özel olarak tasarlanan bu koruyucu sprey, cildi doğal olarak korur, nemlendirir ve yatıştırır, böylece siz ve sevdikleriniz rahat bir gün ve gece geçirebilirsiniz. İçerik: Aqua, Chamomilla Recutita Extract, Citrus Limon Peel Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Eucalyptus Globus Leaf Oil, Xanthan Gum, Xylityl Sesquicaprylate (*EcoCert Sertifikalı Organik İçerik), %100 Doğal İçerik Ürün Özellikleri: Phenoxyethanol, Deet, Parfüm, Paraben İçermez Dermatolojik Olarak Test Edilmiştir Bebekler, Çocuklar ve Ebeveynler İçin Uygundur pH 5.5 - Hassas Ciltler İçin Uygundur Vegan ve Organik İçeriğe Sahiptir Kullanım Talimatı: Kullanmadan önce iyice çalkalayın. İhtiyaç duyuldukça veya her 2 saatte bir açıkta kalan cilde uygulayın. Yüzünüze doğrudan püskürtmeyin; önce ellerinize püskürtün ve sonra yüzünüze uygulayın. Tüketicinin Dikkatine: Gözlerle herhangi bir temas durumunda gözlerinizi hemen bol suyla yıkayın. Ürünün kullanımıyla olası istenmeyen bir etki durumunda, bir doktora danışın. Ürünü küçük çocukların erişemeyeceği bir yerde tutun. Yutulması durumunda tıbbi yardım alın. Minoris Baby Koruyucu Vücut Spreyi, doğal içeriği ve güvenilir formülüyle siz ve sevdiklerinizin sağlığı için mükemmel bir seçenektir. Parfüm içermez ve Deet içermeyen yapısıyla cildinize zarar vermeden koruma sağlar. Dermatolojik olarak test edilmiş olup hassas ciltler için uygun olarak üretilmiştir.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2507877
GarantiVar
İlan Tarihi26 Ocak,
Güncel ilan - Bugün 18:54
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUDPMİN470295
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar