banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
MEDCOVER BARİYER KREMLİ HASTA VÜCUT BAKIM KESESİ 8'Lİ PAKET
Baktığın ilan kapandıMEDCOVER BARİYER KREMLİ HASTA VÜCUT BAKIM KESESİ 8'Lİ PAKET92Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Hasta bakımı için özel olarak tasarlanmış Medcover barier kremleri, enfeksiyon riskini en aza indirir. Bu 8'li paket içinde yer alan hasta vücut bakım keseleri ise hijyenik ve kullanışlı yapısıyla dikkat çeker Yumuşak malzemesinden dolayı kişiye herhangi bir zararı yoktur. Medcover barier kremle kaplanan ürünler ile sızdırma veya akma gibi sorunlar yaşamayacaksınız.Bu sayede hem hastaya hem de caretakerlara büyük rahatlık sağlayacak olan bu set, ekonomik fiyat avantajları da sunarak tatmin edici bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar