banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Mecitefendi Isırgan Şampuan 250 ML + Argan Yağlı Saç Maskesi 150 ML
Mecitefendi Isırgan Şampuan 250 ML + Argan Yağlı Saç Maskesi 150 ML
Mecitefendi Isırgan Şampuan 250 ML + Argan Yağlı Saç Maskesi 150 ML
Mecitefendi Isırgan Şampuan 250 ML + Argan Yağlı Saç Maskesi 150 ML
Mecitefendi Isırgan Şampuan 250 ML + Argan Yağlı Saç Maskesi 150 ML

Mecitefendi Isırgan Şampuan 250 ML + Argan Yağlı Saç Maskesi 150 ML

kurumsalLokmanAVMSIFIRGARANTİLİwarranty212Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Mecitefendi Isırgan Şampuan 250 ML + Argan Yağlı Saç Maskesi 150 ML Yüzde 100 orjinal e-Faturalı SKT:AÇILINCA 1 YIL ürünün satışı kullanımı indirimli uygun fiyatlarını inceleyip
108.3333(+Kdv)TL Peşin fiyatına Kredi Kartlı LokmanAVM den Belirli fiyatta ve üzeri KARGO BEDAVA satın alabilirsiniz!
Saat:17:30’a kadar bize ulaşan siparişleriniz mesai saatlerindeAYNI GÜN KARGO firmasına verilir.
LokmanAVM de Keyifli alışverişler dileriz.

DOĞAL ŞAMPUAN SETİIsırgan Şampuan 250 ML + Argan Yağlı Saç Maskesi 150 ML(İnce Telli Zayıf Cansız Yağlı Saçlar İçin + Saç Dökülmesinde Etkili)

Mecitefendi Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi Miktar - Birim - Ebat - Ağırlık - Ölçü:

Mecitefendi Isırgan Şampuan 250 ML + Argan Yağlı Saç Maskesi 150 ML

Mecitefendi Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi İzin Belge:

Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi ürünü Yeşilvadi Bitkisel Kozmetik Ürünler San. Tic. Ltd. Şti. tarafından üretilmişitir.

Mecitefendi Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi İçindekiler:

Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi ürünü içerisinde; Organik Isırgan Şampuan 250 ML içerisinde; Deionized Water, Lauryl Glucoside, Decyl Glucoside, Coco Glucoside and Glyceryl Oleate, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Cetrimonium Chloride, glyceride, Inulin, Aloe Vera Barbedensis, Betula Alba, Chamomilla Recutita, Panicum Milliacum, Equisetum Arvense, Sativa Officinalis, Urtica Diocia, Camelia Sinensis, Articum Lapa, Lawsonia Inermis, Humulus Lupulus, Calcium Pantothenate, Niacin, Biotin, Laurdimonium Hydroxpropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Fragrance, Panthenol, Sodium Benzoate bulunmaktadır. Organik Argan Yağlı Saç Bakım Maskesi 150 ML İçerisinde; Deionized Water, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betula Alba Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Panicum Milliaceum Extract, Equisetum Arvense Extract, salvia Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Arctium Lappa Root Extract, Lawsonia Inermis Extract, Humulus Lupulus Extract, Calcium Pantothenate, Niacin, Biotin, 1,2 Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tropolone, Parfum, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Behenyl/Stearyl Aminopropanediol Esters, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Prunus Amygdalus dulcis Oil, Argania Spinosa Kernel Oil bulunmaktadır.

Mecitefendi Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi Kullanımı:

Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi kullanılışı; Organik Isırgan Şampuan 250 ML Kullanılışı; Saç sıklığınıza göre yeterli miktarda Mecitefendi Doğal Argan Şampuanını su ile ıslattığınız saçlarınıza tatbik ediniz. Köpük halde saçınızı 2 dakika bekletiniz. Dilediğiniz sıklıkta uygulama yapabilirsiniz. Organik Argan Yağlı Saç Bakım Maskesi 150 ML Kullanımı; yeteri miktar Mecitefendi Organik Argan Yağlı Doğal Saç Bakım Maskesinihafif dairesel hareketlerle masaj yaparak saçınıza uygulayın. 5 dakika kadar saçınızda ürünü bekletin ve durulaın.

Mecitefendi Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi Yan Etkileri:

Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi Ürününün Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır.

Mecitefendi Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi Muhafaza ve Uyarı:

  • Mecitefendi Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi Ürünü üzerindeki saklama şartlarına uyarak serin kuru rutubetsiz ortamda direkt güneş ışığından ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.
  • Mecitefendi Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi ürününü Tavsiye edilen kullanım şekline uygun olarak kullanınız. Beklenmeyen etki görüldüğünde bir hekime başvurunuz.
  • Üretim ve son kullanma tarihi teslim edilen Mecitefendi Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi ürünü ambalajı üzerindedir. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kullanmayınız!

Mecitefendi Isırgan Şampuan + Argan Yağlı Saç Maskesi Ürünü Açıklaması:

MECİTEFENDİ DOĞAL ŞAMPUAN SETİ - ISIRGAN ŞAMPUAN + ARGAN YAĞLI SAÇ MASKESİ
Doğanın en doğal rengine sahip ısırgan otu bitkisinin saçlar üzerindeki mucizevi etkisini, bitki özleri ve proteince son derece zengin Mecitefendi Doğal Isırgan Şampuanı ile saçınızda taşıdığınız canlılık ve ahenkle farkı hissedin.

Saçlarınızın sabun yada şampuanla kaybettiği yağ sonucu oluşan kuruluk, tarama zorluğu ve elektriklenme gibi sorunlara doğal çözüm yine MECİTEFENDİ'den! Argan ve badem yağlarıyla saçlarınıza derinlemesine bakım yanı sıra şaçınızda oluşturacağı hacim ve ahenk sizi fazlasıyla mutlu edecek.

O kadar doğal ki; SLES, paraben, alkol, silikon, renklendirici, hayvansal ürün, jelatin ve EO içermez. Köpürtücü ve temizleyici madde, doğal Hindistan Cevizi yada Palm Yağından elde edilir. Sentetik koruyucu içermez.

DOĞAL ŞAMPUAN SETİ

ISIRGAN ŞAMPUAN + ARGAN YAĞLI SAÇ MASKESİ

Isırgan Şampuan 250 ML + Argan Yağlı Saç Maskesi 150 ML ürünü incelemeyi LokmanAVM mağazamızdan tercih ettiğiniz için Teşekkür eder, LokmanAVM de Keyifli ve güvenli alışverişler dileriz.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 1626394
GarantiVar
İlan Tarihi01 Kasım 2023,
Güncel ilan - Önceki Gün 13:00
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKULOKMANAVM-101670X01
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsalLokmanAVM
TARIK DEMİRA
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar