banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Max score Tightening Vajina Sıkılaştırıcı Jel 50 ml + Max Score Genital Bölge Beyazlatıcı Krem 50 ml
Baktığın ilan kapandıMax score Tightening Vajina Sıkılaştırıcı Jel 50 ml + Max Score Genital Bölge Beyazlatıcı Krem 50 ml248Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Max score Tightening Vajina Sıkılaştırıcı Jel 50 ml + Max Score Genital Bölge Beyazlatıcı Krem 50 ml WHITENING CREAM Beyazlatıcı Krem Hasssas cilt bölgelerinde (bikini, dış genital bölge, kol altı, diz ve dirsek v.s) renk değişimleri sorunlarının giderilmesine yardımcı olur. Kolanik asitten daha verimli melagonezi inhibe eder. UV ışınlamasına rağmen cildin parlaklığını korur ve melanin miktarını %18 azaltır. %91 aydınlanma etkisi THIGHTNING GEL Tensea Lift içerir. Tensea-Lift, özel gerdirme aktivitesine sahip deniz biyopolimeri bazlı bir bileşiktir. Uygulamadan sonra 5 dakika içinde etkinlik başlar. Uzun süre etkilidir. Şeffaf ve kokusuzdur.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar