banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Mara Body Yoğurt Mango ve Şeftali Özlü El ve Vücut Nemlendirici 250 ml
Mara Body Yoğurt Mango ve Şeftali Özlü El ve Vücut Nemlendirici 250 ml
Mara Body Yoğurt Mango ve Şeftali Özlü El ve Vücut Nemlendirici 250 ml

Mara Body Yoğurt Mango ve Şeftali Özlü El ve Vücut Nemlendirici 250 ml

kurumsalParkfarma5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty171Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Mango Peach<?xml:namespace prefix = "o" /> Hafif yapısı ve egzotik kokuları ile vücut bakımını eğlenceye dönüştüren vücut losyon serisi cildinizin bakımı için ihtiyacı olan besini ona nazikçe sunar. Özellikle içeriğinde bulunan değerli yağlar, E vitamini ve Panthenol ile cildinizin nemlenmesine destek olarak cildin parlak ve sağlıklı görünmesine yardımcı olurken, antioksidan özelliği sayesinde cildin özellikle güneş karşısında maruz kaldığı hasarların onarılmasına yardımcı olur. Daha pürüzsüz ve canlı bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlarken yağlılık hissi bırakmaz. Uyarılar: Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı serin ve kuru yerlerde muhafaza ediniz. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Kullanım sırasında kaşıntı veya kızarıklık oluşursa kullanımı bırakınız. Beklenmedik bir durum ile karşılaşılması halinde doktorunuza başvurunuz. Saklama koşulları: Güneşle direkt temasından kaçınınız, oda sıcaklığında kuru yerde ve ağzı kapalı olarak ambalajında saklayınız ısı ve nemden koruyunuz. İçindekiler : Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Mangifera Indica Seed Oil, Parfum, CI 15985, Prunus Persica Kernel Oil, CI 16255, Limonene, Linalool.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2044858
GarantiVar
İlan Tarihi18 Aralık 2023,
Güncel ilan - Bugün 11:51
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU8699885907256
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalParkfarma5.0 /5
PARKFARMA MEDİKAL VE SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar