banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Madfox Moonlite Yükseklik Ayarlı Katlanır Kamp Masası
Madfox Moonlite Yükseklik Ayarlı Katlanır Kamp Masası
Madfox Moonlite Yükseklik Ayarlı Katlanır Kamp Masası
Madfox Moonlite Yükseklik Ayarlı Katlanır Kamp Masası

Madfox Moonlite Yükseklik Ayarlı Katlanır Kamp Masası

kurumsalBushlove Outdoor4.0/5SIFIRGarantiliwarranty4.271Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün Tanımı: MADFOX MOONLİTE YÜKSEKLİK AYARLI KATLANIR KAMP MASASI 90*53*67/45 CM   Ürün Açıklaması: Dayanıklılığı ve kalitesi ile markalaşmış Madfox Moonlite Yükseklik Ayarlı Katlanır Kamp Masası modeli ile sizlerle. Eşsiz tek parça tasarıma sahip katlanır kamp masası. Kamptan, pikniğe hayatının her yerinde konfor ve rahatlığı arayanların tercihi. Sağlam yapısı sayesinde rakiplerinden çok daha fazla taşıma kapasitesi sunar. Alüminyum üst yüzeyi sayesinde ısıya karşı dayanıklıdır. Teleskopik ayak sistemi sayesinde az yer kaplar ve boyunu kademeli olarak ayarlayabilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde etkinliklerinizde yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz.    Özellikleri: 【AĞIR HİZMET YAPISI】 Katlanabilir alüminyum katlanır masamız, Alüminyum plaka üzerinde oksidasyon ile havacılık sınıfı alüminyum alaşımlı malzeme yapılmıştır. Dağ zirvesi dişli tablamız 40 Kg'a kadar tutabilir. Kamp masası uygun bir taşıma çantasıyla birlikte gelir! 【AYARLANABİLİR YÜKSEKLİK】: Pürüzlü yüzeylere uyacak ve bir sonraki kamp maceranızın taleplerini karşılamak için 45-67 cm'den başlayan farklı yükseklikler için teleskopik alüminyum ayaklarla tasarlanmış portal katlanır masa 【TAŞIMI KOLAY】: Alüminyum çıtalı masa üstü yuvarlanabilir. Ayaklar kaymaz ayaklarla katlanabilir. Birlikte verilen taşıma çantası, masayı kolay saklama ve taşıma için son derece kompakt hale getirir 【HIZLI KURULUM】:Montaj bir dakika içinde tamamlanabilir. Güç ve kararlılık beklentilerinizi aşacaktır. Kamp bagaj kapağı veya arka bahçe kullanımı için mükemmeldir 【TEMİZLİĞİ KOLAY】 Portatif piknik masasının yüzeyi su geçirmezdir, leke tutmaz, Toz Geçirmez, içeceği yanlışlıkla masaya dökmekten endişe etmeyin, sadece silin. 【ÇOK FONKSİYONLU】 Portatif seyahat masası piknik, barbekü, kamp, ​​​​yürüyüş, balık tutma, bahçe, avlu, plaj ve hatta evin etrafında atıştırmalık masası veya dış mekan yemek masası olarak mükemmeldir. Fazla yer kaplamadan arabanıza/karavanınıza/kanonuza kolayca sığacak şekilde katlayın! 【KOMBİNASYON】 Bu masa, tüm portatif kamp sandalyeleri ile uyumludur. Piknik masası ya da yere oturduğunuz zaman yan sehpa olarak da kullanabilirsiniz.   Teknik Özellikleri: Ürün adı : Kamp Masası Üretici Kodu : 546248 Açık boyut : 90*53*67/45 cm (M) Malzeme : 6063 Alüminyum, naylon, 600D Oxford kumaş taşıma çantası, Eloksal Yüzey Ağırlık : 3,7 kg Maksimum Taşıma Kapasitesi : 40 kg Renk : Silver | Siyah | Ahşap Karton boyutu (Küçük) : 92*19*12 cm, 1 adet/karton, NW-4 kg, GW-4.7 kg; Kullanım Alanları : Piknik, Araba gezisi, Balık tutma, Kamp, Seyahat, Bahçe, Avlu, Plaj, Barbekü, Veranda

İlan No 3643186
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi18 Mayıs
SKU1603504
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor4.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar