banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
LOVE SUN D-PANTHENOL VÜCUT LOSYONU 220 ML
Baktığın ilan kapandıLOVE SUN D-PANTHENOL VÜCUT LOSYONU 220 ML120Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Love Sun D-Panthenol D-Panthenol'ün %9 seviyesine getirilerek hazırlanan zengin içeriği sayesinde güneşin zararlı ışınlarına maruz kalmış, yorgun, yıpranmış ciltlerin kendini daha çabuk yenilemesine yardımcı olur. Cilde nüfuz ederek gerginliği alır. Cildi iyileştirir ve ferahlık verir. Yetişkinlerin ve çocukların da yaz kış güvenle kullanabileceği bir günlük bakım losyonudur. Paraben içermez. Kullanımı: Kuru ve yıpranmış ciltlerlerde gün boyu düzenli olarak cilde bol miktarda uygulayınız.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar