banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Yatıştırıcı ve Onarıcı Bakım Kremi 100 ml
Baktığın ilan kapandıLa Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Yatıştırıcı ve Onarıcı Bakım Kremi 100 ml 550Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Yatıştırıcı ve Onarıcı Bakım Kremi 100 ml La Roche Posay CICAPLAST BAUME B5 Vücut Bakım Kremi 100 ml İçeriğindeki Panthenol 5% ve Madecassoside ile zarar görmüş hassas ciltleri onarır, bakım yapar. Bebek, çocuk ve yetişkinler için uygundur. Belirtiler Bebek, çocuk ve yetişkin cilt rahatsızlıkları ve yetişkinlerde görülen cilt ısınmasının etkisini azaltmak için kullanılabilir. Vücut, yüz ve dudaklara uygulanabilir. Optımum toleransa sahip ve hassas ciltler için uygundur. Parabensiz ve parfümsüzdür. Özellikler: Üçlü formülasyonu ile: • Optimum cilt onarımı sağlar. Madecassoside + Bakır - Çinko – Manganez • Kuru ve rahatsız ciltleri yatıştırır. 5% Panthenol • Cilt koruması sağlar. Zengin ve besleyici doku + Antibakteriyel Vücut Bakım Kremi: İçeriğindeki Panthenol 5% ve Madecassoside ile zarar görmüş hassas ciltleri onarır, bakım yapar. Bebek, çocuk ve yetişkinler için uygundur. Belirtiler: Bebek, çocuk ve yetişkin cilt rahatsızlıkları ve yetişkinlerde görülen cilt ısınmasının etkisini azaltmak için kullanılabilir. Vücut, yüz ve dudaklara uygulanabilir. Optımum toleransa sahip ve hassas ciltler için uygundur. Parabensiz ve parfümsüzdür. Sonuçlar: İçeriğindeki La-Roche Posay Termal Suyu ile cildi onarır, yatıştırır ve uzun süreli rahatlık sağlar. Kızarıklık veya bez değişimi sırasında oluşabilecek tahrişin giderilmesine yardımcı olur. bebek, çocuk ve yetişkinler için uygundur. Kullanım: Günde iki kez yıkanmış ve kurulanmış cilde uygulayın. Yoğun miktarlarda kullanılabilir. Vücut, yüz ve dudaklara uygulanabilir. Göz çevresiyle temastan kaçının. Etkisi Kullanım sonucunda ciltte hızlıca emilir ve yapışkanlık hissi bırakmaz. Bu ürünün içerikleri CICAPLAST BAUME B5 İçerikleri: AQUA / WATER HYDROGENATED POLYISOBUTENE DIMETHICONE GLYCERIN BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER PANTHENOL BUTYLENE GLYCOL ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE PROPANEDIOL CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar