banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
KEP KEP TELEFON KRONE PENSE TENON KD-1
Baktığın ilan kapandıKEP KEP TELEFON KRONE PENSE TENON KD-1298Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Krone Bıçağı Kep Kep ÖzellikDeğer MarkaTENON ModelKP-120 Bir yuva içine teller koymak için bir punchdown aracı olduğunu, patch panellere veya çıkışları. 2. Blades tam takın ve ekonomik trim tel. 3. Sadece eklemeniz gerekir, değişim veya bağlantıları kaldırmak. 4. specially aracı sonlandırır ve döşemeler için teller ile bir düşük-darbe yumruk, tüm yeni kolaylığı ve hız getirecek kurulumları. 5. Dayanıklı yumruk aşağı aracı, tüm bu kolay ağ kurulumu yapar. 6. Evrensel makas kablo türleri çeşitli kesti, dahil 20 AWG 26 AWG için, ve tip 1 köpük yalıtımlı iletkenler. 7. Bir bıçak geri gelen montaj çerçeveleri kolayca blokları kaldırmak için yardımcı olur.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar