banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Katlanır Kürek, Balta, Bıçak, Testere, Çekiç ,Çapa Seti
Katlanır Kürek, Balta, Bıçak, Testere, Çekiç ,Çapa Seti

Katlanır Kürek, Balta, Bıçak, Testere, Çekiç ,Çapa Seti

kurumsalNetsipariş5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty1.149Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Katlanır Kürek, Balta, Bıçak, Testere, Çekiç, Çapa Seti Çok amaçlı katlanır portatif set %100 türk malı Minimal işleriniz için 3 modül ve 7 farklı başlıktan oluşan bu set ck65 karbon çelik ve hardox malzeme kullanılarak üretilmiştir. Başlıklar: Balta, kürek, bıçak, testere, keser, çekiç, çapa Detay: Kürek ve bıçak modüllerinin üzerinde somun açmada kullanabileceğiniz anahtar delikleri (8,10 ve 13 numara) ve meşrubat açma sekmesi mevcuttur. Malzeme:Ck65 karbon çelik ve hardox çelik Toplam ağırlık:1350gr. Seçenek: 3 farklı çanta rengi seçeneği mevcuttur. Kullanım alanları: Kamp, doğa ve spor etkinliklerinde, acil durum çantanızda, bisikletinizin selesinde, arabanızın torpidosunda, motosikletinizin bagajında muhafaza edebilirsiniz. Ürünün ölçüleri Kurulu kürek uzunluğu: 41 cm Kurulu bıçak uzunluğu: 44 cm Kurulu çekiç uzunluğu: 27 cm Kurulu balta uzunluğu: 30 cm Kurulu çapa uzunluğu: 41 cm Kapalı toplam uzunluk: 20 cm Çantanın boyu: 20 cm Çantanın eni: 12 cm Çantanın yüksekliği: 4 cm Kemer boyu: 7cm Not 1:Çanta içerisinde sadece 1 adet sap çıkmaktadır. Sap portatif olduğu için ani darbelerde gevşeme yapabilir, gevşeme sonrasında sıkıştırıp işleme sorunuz bir şekilde devam edebilirsiniz. Not 3:Sıvı temasından sonra modülleri kurulayınız ve makine yağı ile yağladıktan sonra muhafaza edebilirsiniz. Not 4:Baltanın ucu orta keskinlikte gelmektedir, kullanıcı kendi imkanları dahilinde bileterek öngörülen keskinliğe ulaşılabilir.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2584741
GarantiVar
İlan Tarihi14 Şubat,
Güncel ilan - Bugün 14:04
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU2443-4432-141623
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalNetsipariş5.0 /5
Arslan Bilgisayar Elek.Ve Dek.Diz.Hiz.San. Ve Tic.Ltd.Şti
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar