banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Kaspersky Small Office Security ( 1 Server 5 PC 5 MD 5 VPN - 1 Yıl )

Kaspersky  Small Office Security ( 1 Server 5 PC 5 MD 5 VPN - 1 Yıl )
kurumsalUcuza Yazılım

"Resmi Distribütör Garantisi Altındadır"

SIFIRGARANTİLİwarranty1.799Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
Aynı Ürünün Diğer İlanları (8)
Aynı marka, aynı model için daha fazla seçenek
kurumsalDual Bilgisayar5.0/5 SIFIRwarranty3.704
kurumsalUcuza YazılımSIFIRwarranty1.799
kurumsalUcuza YazılımSIFIRwarranty1.799
kurumsalUcuza YazılımSIFIRwarranty1.799
kurumsalUcuza YazılımSIFIRwarranty1.799
kurumsalUcuza YazılımSIFIRwarranty1.799
kurumsalUcuza YazılımSIFIRwarranty1.799
kurumsalUcuza YazılımSIFIRwarranty1.799
İlan Bilgileri

Kaspersky Small Office Security, çalışanlar işlerini yaparken işletmenizi güvende tutmak için ev bilgisayarı korumasının basitliğini özel olanaklarla birleştirir. Kaspersky Small Office Security, uygun maliyetli ve güvenilir koruma sayesinde BT güvenliği konusunda iç rahatlığı yaşarken işlerini büyütmeye odaklanmak isteyen küçük ofisler için özel olarak tasarlanmıştır. Kaspersky Small Office Security, çalışanlar işlerini yaparken işletmenizi güvende tutmak için ev bilgisayarı korumasının basitliğini özel olanaklarla birleştirir. ETKİNLEŞTİRME TALİMATI Kurulum dosyasını indirin - https://www.kaspersky.com.tr/small-business-security/downloads/small-office-security Korunmakta olan sistemin donanım ve yazılım gereksinimlerini karşıladığından emin olun - https://www.kaspersky.com.tr/small-business-security/small-office-security Kaspersky antivirüs yazılımını yüklemeden önce lütfen tüm üçüncü taraf antivirüs ve güvenlik duvarı yazılımlarını kaldırıp bilgisayarınızı yeniden başlatın. Kurulumu başlatın ve ekrandaki talimatları izleyin. Bu mesajda verilen etkinleştirme kodunu girerek uygulamayı etkinleştirin. Ardından antivirüs veritabanlarını güncelleyin. Aşağıdakileri yapmak için https://ksos.kaspersky.com/ adresinde KSOS Portal hesabı oluşturun: Lisans durumunuzu ve son kullanma tarihini kontrol edin Yalnızca e-posta ile bir bağlantı göndererek yeni cihazları koruyun Çalınan veya kaybolan mobil cihazları uzaktan kilitleyin Yardıma ihtiyacınız olursa bir destek talebi gönderin Herhangi bir sorunuz varsa lütfen buradaki çevrimiçi kılavuza başvurun: https://help.kaspersky.com/KSOS/7.0/en-US/87342.htm veya şuradan destek talebinde bulunun: https://ksos.kaspersky.com/ ÜRETİCİ UYARISI! Bu ürün Kaspersky Türkiye ürünü olduğundan Türkiye Cumhuriyeti ve K.K.T.C. dışında satılamaz veya etkinleştirilemez. LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN Bu ürün size e-posta ile gönderilir. Fiziki gönderi yapılmaz. Bu e-postada bir indirme bağlantısı ve etkinleştirme kodunuz yer alır. Lütfen bu e-postayı kaydedin veya yazdırıp güvenli bir yerde saklayın. UCUZ LİSANSLARA DİKKAT Lütfen piyasada yer alan kullanılmış lisanslar konusunda dikkatli olunuz. Başkasına ait bu lisanslarla KSOS hesabı oluşturamazsınız ve cihazının güvenlik yönetimini bu kişilere teslim etmiş olursunuz. Ayrıca bu lisanslar tespit edildiğinde Kaspersky tarafından bloke edilmektedir. E-ticaret sitemizde yer alan Kaspersky markalı ürünler Kaspersky Türkiye garantisi altındadır. Bu lisansları dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz ve lisansların kullanım süresi cihazınızda ilk aktivasyon yaptığınız tarihte başlar.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 3597528
GarantiVar
İlan Tarihi15 Mayıs
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalUcuza Yazılım
TUĞBA BAŞARAN
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
En Popüler Güvenlik, Antivirüs Programları
Satıcının diğer ilanlarıTümü
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar