banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Karcher Fc5 Sert Zemin Temizleyici
Karcher Fc5 Sert Zemin Temizleyici
Karcher Fc5 Sert Zemin Temizleyici
Karcher Fc5 Sert Zemin Temizleyici

Karcher Fc5 Sert Zemin Temizleyici

kurumsalASGTEKNOLOJİ5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty7.000Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Karcher Fc5 Sert Zemin Temizleyici Zemin Temizleme Makinesi FC 5'in ikisi bir arada işlevi, ıslak ve kuru kirleri tek adımda temizlemenizi sağlar. Önceden süpürmeye gerek kalmaz, zemin temizliği hiç bu kadar kolay ve hızlı olmamıştı. Otomatik olarak sürekli temiz su ile ıslatılan, dönen mikrofiber silindirler kiri toplar, su-kir karışımı sürekli olarak silindirlerden vakumlanarak kirli su haznesine gönderilir. Bu pratik kendi kendini temizleme işlevi silindirlerin her zaman temiz kaldığı anlamına gelir. Yaygın yöntemlere kıyasla, FC 5, %85'e kadar daha az su kullanırken, önemli ölçüde daha iyi temizleme performansı sağlar. FC 5 ahşaptan, seramikten veya plastikten yapılmış tüm standart sert zeminlerde kullanılabilir. İkisi bir arada işlevi Önceden süpürmeden kuru ve ıslak kirleri tek seferde toplayarak silme. FC 5 *EU: Kirin silindirlerden otomatik şekilde çıkarılması sayesinde kendini temizleme işlevi Kirin silindirlerden otomatik şekilde çıkarılması sayesinde kendini temizleme işlevi En iyi temizlik sonuçları için her zaman temiz silindirler. Fazla nem bırakmadığı için zeminler 2 dakikadan daha kısa sürede kurur. FC 5 *EU: Yüksek kalitede mikrofiber silindirler Yüksek kalitede mikrofiber silindirler Mikrofiber silindirleri yerleştirmek ve sökmek hızlı ve kolaydır. Maksimum 60°C'de makinede yıkanabilir. Yenilikçi sürüş konsepti İleriye doğru hareket edebilen silindirlerle makine zemin üzerinde neredeyse kendi başına hareket eder ve kolay temizlik sağlar. Esnek menteşeli temizleme başlığı Mobilyaların altını kolaylıkla temizler. Nesnelerin etrafında kolaylıkla dolaşır. Kenarlara kadar temizlik – köşeler ve kenarlarda mükemmel sonuçlar için. Kolay sökülebilir iki hazneli sistem Temiz su haznesi musluktan kolayca doldurulabilir. Kirli su haznesi, kirle temas etmeden hijyenik şekilde sökülür ve boşaltılır. Temizlik ve park istasyonu Kirli silindirleri kolayca temizlemek için mükemmeldir. Makine rahatlıkla depolanır ve taşınır. TEKNİK ÖZELLİKLER Teknik veriler Güncel tip (Ph/V/Hz) 1 / 220 - 240 / 50 - 60 Motor değerleri (W) maks. 460 Güç (W) maks. 460 Depo başına temizlik performansı (yakl.) (m²) 60 Temiz su tankı kapasitesi (ml) 400 Kirli su tankı kapasitesi (ml) 200 Çalışma genişliği, tekerlek (mm) 300 Zemin kuruma süresi (Asgari) 2 Temizlik istasyonu hacmi (ml) 200 Güç kablosu uzunluğu (m) 7 Aksesuarsız ağırlık (kg) 4,6 Ağırlık (paketlenmiş) (kg) 6,4 Boyutlar (U x G x Y) (mm) 320 x 270 x 1220 UYGULAMA ALANLARI Parke, laminat, mantar yalıtım, taş, linolyum ya da PVC gibi tüm sert zeminlerde Tüm alanlarda hijyenik temizlik uygulamaları için (tuvalet, mutfak, banyo vb.) Sert zeminlerin çaba harcamadan ve hızlı şekilde ıslak olarak temizlenmesi için Yalıtılmış, yağlanmış veya cilalanmış parke için de uygundur.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2527751
GarantiVar
İlan Tarihi05 Şubat
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUHBV00000V9QZ1
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalASGTEKNOLOJİ5.0 /5
ASG BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Satıcının diğer ilanlarıTümü
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar