banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
İtal SC700 Elektrikli Devirli Ayarlı Koyun Kırkma Makinesi 500W
İtal SC700 Elektrikli Devirli Ayarlı Koyun Kırkma Makinesi 500W
İtal SC700 Elektrikli Devirli Ayarlı Koyun Kırkma Makinesi 500W

İtal SC700 Elektrikli Devirli Ayarlı Koyun Kırkma Makinesi 500W

kurumsalÇAĞDAŞGROUPSIFIRGARANTİLİwarranty3.843Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ital SC700 Elektrikli Koyun Kırkma Makinesi Ital SC700 Elektrikli Koyun Kırkma Makinası *Güçlü ekonomik 500W gücünde *Soğutma işlemi için havalandırmalı kafa *Elektrik güvenliği için çift yalıtım Makinanın üzerinde sıkma vidası vardır. Bu tarakla bıçağın tam kesim yapmasını sağlar.Çok fazla sıkmayın, ayrıca çokta gevşek olmamalıdır. Bıçakla tarağı ince yağla yağlayınız.Kirli hayvanlardaki toprak ve benzeri şeyler bıçağın körelmesinde önemli bir etkendir.Hayvanların temizliğine göre 25 ile 120 kırkım arası yapılabilir. Kırkım işi bittikten sonra temizlemeyi ve yağlamayı unutmayınız.Bıçağı basan çatalların sivri uçlarının bıçağa geçmesini sağlayın. Daha sonra üstteki sıkma vidasını sıkın.Terli ve ıslak hayvanı kesinlikle kırkmayın. Tok hayvanın kırkılması tercih sebebidir. Tipi: El Tipi Kesim Makinası Gücü: 220 Wolt – 500W Boyutları: 32 cm Kullanım yeri:Koyun ve keçi kırkımı için Ağırlığı Brüt/Net: 3 Kg / 2 Kg Hız Seviyesi :Devir Ayarlı Rengi:Kırmızı Bıçak Tipi:Klasik Dar bıçak Kolay kullanım için özel dizayn Kablo Uzunluğu: 3 mt. Bıçak Tipi:Ekstra güçlü Bıçaklar Kutu içeriği:Makina, yağ kutusu, Fırça ve Anahtar

Kullanım durumuSıfır
İlan No 1353239
GarantiVar
İlan Tarihi02 Ekim 2023,
Güncel ilan - Dün 10:21
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUITAL-SC700
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalÇAĞDAŞGROUP
ÇAĞDAŞ GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar