banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Insight Intech Soft 1B Saç Bakımı Perma Losyonu 400ml
Insight Intech Soft 1B Saç Bakımı Perma Losyonu 400ml1.148Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.
İlan Bilgileri

Insight Intech Soft Perma 1B Mükemmel bukleler elde etmek için profesyonel kalıcı sistem. Sisteamin bazlı formülü, serbest amonyak veya tiyoglikolat içermez ve teknik servis sırasında saçı korumaya ve beslemeye yardımcı olan Aminoasidik Kompleks gibi doğal olarak türetilmiş aktif bileşenlerle zenginleştirilmiştir. Saçlar, köklerden uçlara kadar düzenli, uzun süreli dalgalar ile elastik ve parlak hale gelir. Saçın doğal pHını değiştirmez veya ısı kaynakları gerektirmez. Boyalı ve yıpranmış saçlar için mükemmel ve uzun süre kalıcı bukleler. Uygulama Şampuanlama ve iyice durulamadan sonra, saçı istenilen şekle sahip ruloların etrafına sarın. Pamuk yünü saç çizgisi boyunca yerleştirin. Perm 1Byi arkadan başlayarak her silindire dikkatlice uygulayın. Bir kapakla kapatın ve 3 dakika aralıklarla kontrol ederek minimum 7 dakika maksimum 15 dakika bekletin. Ilık suyla iyice durulayın, rulo rulo. Havluyu iyice kurulayın ve Nötrleştirici ürününü 10 dakikadan fazla bekletmeden uygulayın. Ruloları saçı çekmeden açın ve nötrleştirici ürünü birkaç dakika bekleterek tekrar uygulayın. Sadece suyla iyice durulayın. Gerekirse, az miktarda saç kremi uygulayın, birkaç dakika bekletin, ardından durulayın. Bu Ürün Karakter Medya Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar