banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
IKEA Rofylld Ahşap Sallanan Çocuk Bebek Sandalyesi
Baktığın ilan kapandıIKEA Rofylld Ahşap Sallanan Çocuk Bebek Sandalyesi 980Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

IKEA Rofylld Ahşap Sallanan Çocuk Bebek Sandalyesi Az kullanılmış, kusursuz sıfır ayarında bir üründür. Suya ve toza karşı dayanıklı kaliteli malzemeden üretilmiştir. Ana parçalar: Katı rubberwood, şeffaf akrilik vernik Koltuk: Fibrokarton, şeffaf akrilik vernik Üründe lokal kılcal çizikler olabilir, ancak bu işlevselliği etkilemez. Ürün özenle paketlenerek güvenli bir şekilde gönderilecektir. Ahşap Sallanan Sandalye, çocuklara yetişkinlerden görüp hayalini kurdukları bir konfor ve eğlence alanı sunar. Güvenliğin ön planda tutularak, yerine göre en doğru ahşap materyaller seçilerek üretilmiştir. Eğitsel açıdan çocuğun denge algısının ve zihinsel faaliyetlerinin gelişimine katkı sağlar. Genişlik: 42 cm Derinlik: 68 cm Yükseklik: 56 cm Sele yüksekliği: 30 cm

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar