banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Huawei P Smart 2019 64 GB

Huawei  P Smart 2019 64 GB
Piyasadaki sıfır fiyatı5.999

Bu ürünü satan 2 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Yaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?

Huawei P Smart 2019 64 GB Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
HoparlörMono
Ön Kamera Video FPS Değeri30 fps
Arka Kamera Sayısı2 Kameralı
Kulaklık Bağlantısı3.5 mm
Arttırılabilir HafızalıEvet
NFCEvet
İvmeölçerEvet
RadyoEvet
Pil TürüLityum Polimer
DokunmatikEvet
Parmak İzi OkuyuculuEvet
ÇerçevesizEvet
Yüz TanımaEvet
İşletim SistemiAndroid
AkıllıEvet
Çentikli EkranEvet
Ön Kamera Video ÇözünürlüğüFull HD
USB TürüMicro-USB
Wi-FiEvet
GPSEvet
BluetoothEvet
SIM TürüNano
Mobil Erişim Teknolojisi4G
Ekran TeknolojisiIPS LCD
Gövde MalzemesiPlastik
Video FPS Değeri60 fps
Dahili Hafıza64 GB
Çekirdek Sayısı
Bluetooth Versiyonu
Çıkış Yılı
RAM Kapasitesi3 GB
İşlemci (CPU)Cortex A73
İkinci Arka Kamera2 MP
Ön Kamera8 MP
Arka Kamera13 MP
Ağırlık160 gr
SeriHuawei P Smart
İşlemci Hızı2.2 GHz
Grafik İşlemcisi (GPU)Mali-G51 MP2
ChipsetKirin 710
Ekran Boyutu6.21 inç
Ekran Çözünürlüğü1080x2340 px
Boyutlar155.2x73.4x7.9 mm
Piksel Yoğunluğu415 PPI
Batarya Kapasitesi3400 mAh
Ekran Gövde Oranı82.66%
Daha fazla özellik göster

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar
  • Huawei P Smart 2019 64 GB Banayeni ile keşfet

    İkinci El Huawei P Smart 2019

    Çinli teknoloji devi Huawei, tüm dünyada çok sayıda kullanıcıya erişen P Smart modelini 2019 yılında yenileyerek kullanıma sundu. Önceki nesle göre çok geliştirilen cihaz, tanıtıldığı günden bu yana akıllı telefon piyasasında varlık gösteriyor. Huawei P Smart 2019 geniş depolama alanı, muhteşem ekranı, gelişmiş kamerası ve sınıfının en iyisi tasarım detaylarıyla beğeni topladı. Huawei P Smart 2019 ikinci el, güçlü donanımı ve Huawei tarafından geliştirilen işletim sistemi sayesinde pratik ve akıcı bir kullanım sunuyor.

    İkinci el P Smart 2019 Google uygulama mağazasını resmi olarak kullanamasa da Google Play kadar geniş bir mağazaya sahip. AppGallery’de bulunan sayısız seçenek ve yerleşik Huawei uygulamaları kusursuz bir deneyim yaşatıyor. İkinci el Huawei P Smart 2019 teknik açıdan olduğu kadar tasarımsal açıdan da albenisi yüksek bir model. Huawei tasarımcıları tarafından özel olarak tasarlanan telefon, elde şık ve premium bir hissiyat bırakıyor. Dört seçenekten oluşan Huawei P Smart 2019 renkleri neredeyse her stile uygun ayrıntılara sahip. Sunduğu teknolojilere göre uygun fiyatlar üzerinden satışa sunulan Huawei P Smart 2019 kutu içeriğiyle de avantajlı konumunu koruyor.

    Şık, Ergonomik ve Dayanıklı: İşte Huawei P Smart 2019

    Huawei P Smart 2019 2. el, tasarımsal açıdan bir önceki modelden çok daha farklı bir çizgi taşıyor. Üç boyutlu ve kavisli bir kasası olan telefon, seramik hissi veren mat bir dokuya sahip. Çok sayıda kullanıcının hayran kaldığı bu yüzey ikinci el Huawei P Smart 2019 tasarımının siyah, mavi, kırmızı ve açık mavi renkleriyle muhteşem bir görünüm kazandı.

    8 mm inceliğindeki P Smart 2019 ikinci el, 160 gram ağırlığıyla güçlü bir tutuş ve rahat bir kullanım sunuyor. Kasanın 19.5:9 en-boy oranı ve butonların yerleri ergonomik bir kullanım için özel olarak tasarlandı. Telefonun üst tarafında SIM ve MicroSD kart yuvası, sağ tarafta ses ve güç butonları, alt kısımda ise 3,5 mm kulaklık girişi, hoparlör ve MicroUSB girişi yer alıyor.

    Hafıza kartı yerine çift SIM kart kullanımına izin veren ikinci el Huawei P Smart 2019 tasarımında USB-C bağlantı noktası bulunmaması birçok kullanıcıdan eleştiri aldı. Telefonun arka yüzünde çift kamera sensörünün yer aldığı bölme ve kameraların ortasına yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucu bulunuyor. Birçok kullanıcı “Huawei P Smart 2019 su geçirir mi?” sorusunun yanıtını arıyor. Maalesef telefonda suya ve toza karşı direnç gösteren bir sertifika mevcut değil.

    Huawei P Smart 2019 Ekranı

    Telefonun ekran özelliklerini anlatmaya “Huawei P Smart 2019 kaç inç?” sorusunun yanıtını vererek başlamakta fayda var. 6,2 inç boyutundaki ekran damla çentik olarak tabir edilen tasarımla geliyor. Bu tasarıma göre ön kamera, telefonun yok denilecek kadar ince olan ekran çerçevesinin üst kısmından içeriye doğru bir girinti halinde konumlandırılmış durumda.

    Çentik, ekranın kullanılabilir alanını çok daraltsa da ikinci el P Smart 2019 modelinin yazılımsal özellikleri sebebiyle göze batmıyor. Ayrıca dilerseniz ikinci el Huawei P Smart 2019 cihazının ayarlarından çentiği yok ederek düzgün bir dikdörtgen ekran elde edebilirsiniz. Huawei P Smart 2019 Gorilla Glass ekrana sahip değil. Bu sebeple koruyucu bir ekran filmiyle desteklenmesi fayda sağlayabilir.

    Satılık Huawei P Smart 2019 cihazları, sunduğu görüntü kalitesi açısından rakiplerinden daha başarılı bir çizgi çiziyor. 1080x2340 piksel çözünürlüğe sahip ekran LTPS IPS paneli sayesinde kaliteli bir görüntü sunuyor. Akıllı telefonlar arasında en çok kullanılan panellerden biri olan IPS, renk doğruluğu açısından çok başarılı. Ayrıca, ikinci el Huawei P Smart 2019 tasarımının ekranına farklı açılardan bakıldığında da kayıpsız bir görüntü sağlıyor.

    Kullanım sırasında akıcı ve doğal bir görüntü vermesi için ikinci el Huawei P Smart 2019, 415 PPI piksel yoğunluğu ile geliyor. İnç başına 415 pikselin düştüğünü gösteren bu değer, kitap okuma sırasında doğal bir hissiyat verirken film zevkinizi de doruklara taşıyor. ikinci el Huawei P Smart 2019, gün ışığı altında bile net bir ekran performansı göstermesi için 458 kandela gücünde parlaklığa sahip. Böylece telefonunuzu günlük hayatın koşturmacası içinde dış ortamda da rahatça kullanabilirsiniz.

    Huawei P Smart 2019 Gün Boyu Sizinle

    Huawei P Smart 2019 özellikleri Huawei tarafından geliştirilen Kirin 710 işlemciden güç alıyor. 12 nm işlemci, 8 çekirdekli yapısıyla yüksek performans sağladığı gibi güç verimliliği de yaratıyor. İşlemcide 2.2 GHz frekansında çalışan ARM Cortex A73 tabanlı 4 performans çekirdeği ve 1.7 GHz frekansında 4 adet ARM Cortex A53 verimlilik çekirdeği yer alıyor.

    İkinci el Huawei P Smart 2019, 3 GB RAM ve güçlü işlemci sayesinde favori uygulamalarınızdan zorlu oyunlara, yüksek çözünürlüklü video çekiminden dosya aktarımına kadar her işi en kısa sürede yapmanızı sağlıyor. Kirin 710 işlemci, kullanım alışkanlıklarını öğrenerek gücü optimize ediyor ve batarya verimliliği sağlıyor. Böylece ikinci el Huawei P Smart 2019 ürününü uzun saatler boyunca kullanabilirsiniz.

    Cihaz grafik arabirimi olarak ise 4 çekirdekli Mali-G51 MP4 modeliyle birlikte geliyor. Huawei P Smart 2019 ikinci el modelinde bulunan grafik kartı, görsel işlemlerin daha kaliteli bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Bu sayede video ya da fotoğraf düzenlerken, hatta yalnızca menüde gezerken bile tatmin edici bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

    Gelişmiş özelliklere sahip telefonların güçlü bir bataryaya sahip olması hayati önem taşıyor. Gün içinde sürekli olarak yanınızda olan akıllı telefonların şarj dolumuna ihtiyaç duymadan uzun süre tam performansla çalışabilmeleri gerekiyor. Bu noktada “Huawei P Smart 2019 bataryası kaç mAh?” sorusu kullanıcılar tarafından merak edilebiliyor. Telefon 3400 mAh geniş kapasiteli batarya ile geliyor.

    Yazılım ile donanımın uyumu ve işlemcinin gelişmiş özellikleri sebebiyle gün boyunca yanınızda olmayı vadeden batarya, hızlı şarj özelliği sayesinde kısa sürede şarj edilebiliyor. Huawei P Smart 2019 incelemelerinde telefonun kısa sürede %65’e kadar şarj olabildiği görülüyor. Bu özellikler Huawei P Smart 2019 ikinci el fiyatları noktasında da belirleyici oluyor.

    Huawei P Smart 2019 Yapay Zekanın Gücüyle Güzelliğinizi Ortaya Çıkarır

    Huawei P Smart 2019 64 GB ikinci el tasarımı serinin önceki modelinde olduğu gibi çift kamerayla geliyor. 13 MP ana kamera, f/1.8 diyafram açıklığı ile yüksek kalitede görüntüler çekmenize olanak tanıyor. Telefonunu dijital bir galeriye çevirecek kadar gelişmiş olan kamera, faz algılamalı otofokus özelliğine de sahip.

    İkinci el Huawei P Smart 2019 modelinde yer alan 2 MP derinlik sensörü, fotoğrafların net alan derinliğini organik olarak değiştirmenizi sağlıyor. Böylece bokeh efekti adı verilen kareler çekebilir, fotoğraflarınıza profesyonel bir görünüm kazandırarak güzelliğinizi vurgulayabilirsiniz. Odaklanmak istediğiniz objeyi ön plana çıkaran ve arka planı flulaştıran bu özellik Huawei P Smart 2019 yorumları ve incelemelerinde en çok takdir toplayan hususlardan biri.

    P Smart 2019 güçlü flaşı ve gece modu özellikleri sayesinde karanlıkta dahi kaliteli fotoğraflar çekebiliyor. Gece modu, çok düşük ışık koşullarında bile yazılımsal yöntemlerle renklere canlılık kazandırıyor. Ek olarak, yapay zeka telefonun kamera özelliklerine olumlu etki ediyor. Ön tarafta ise f/2.0 diyaframlı 8 MP selfie kamerası bulunuyor. Huawei, HDR desteğini ön kameraya da getirdi. Böylece yüksek dinamik aralık sayesinde tüm detayları belirgin ve kaliteli olan muhteşem selfieler çekebilirsiniz.

    Ön kamera video konusunda da önceki nesillere göre ilerleme katetti. Selfie kamerası 30 kare 1080 piksel video kaydı yapabiliyor. Bu sayede vloglarınız için Full HD selfie videolar çekebilirsiniz. Huawei P Smart 2019 arka kamerası ise 60 kare 1080 piksel video çekme kabiliyetine sahip. Gelişmiş özellikleriyle döneminin iyileri arasında yer alan Huawei P Smart 2019 2. el fiyatı bakımından da kullanıcının ilgisini çekecek nitelikte.

    Huawei P Smart 2019 İkinci El Fiyatları

    Huawei P Smart 2019 fiyat olarak tüm dünyada orta seviye telefonlarla aynı segmentte yer alıyor. Amiral gemilerinin bir miktar altında kalan Huawei P Smart 2019 fiyatı satıcıya göre değişebiliyor. Huawei P Smart 2019 32 GB, 64 GB ikinci el seçenekleri de fiyat aralığını belirleyen unsurlar arasında. Özellikle standart bir kullanım sunan Huawei P Smart 2019 64 GB ikinci el fiyatları ile uygun bir aralıkta seyrediyor. Böylece ürün, çok geniş bir depolama alanına ihtiyacı olmayan kullanıcılara hitap etmeyi başarıyor. Siz de uygun P Smart 2019 ikinci el fiyatları sayesinde aradığınız cihaza kolayca ulaşabilirsiniz.