banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Hijyen Pas Pas
Hijyen Pas Pas
Hijyen Pas Pas
Hijyen Pas Pas
Hijyen Pas Pas

Hijyen Pas Pas

kurumsalPeanelife5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty530Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Hijyenik Paspas Hijyen Paspası Hijyen Pas Pası Nedir ? Hijyen paspas hijyen sıvı havuzu bulunan ayak kabı alt kısımlarını taban kısmını tehlikeli organizmalardan temizlenmesine yarayan bir pas pas türüdür. Havuz kısmında bulunan kıvırcık kaıyıcı özel üretim pas pas sayesinde tabndaki temizlenme oranını yüksek tutmaktadır. hijyen pas pas bakteri, küf, mantar gibi tehlikeli organizmaların gıda, ilaç, yemek ve bunun gibi üretim hanelere veya bu yerlerin hassas bölgelerine girmesini engeller. Hijyen Pas Pas Nerelerde Kullanılır ? Gıda ve ilaç üretim işletme tesisleri, yemek üretim tesisleri, hastane, klinik, pet klinikleri, diş hekimleri ve doktor muayenehaneleri, tavuk çiftlikleri ve kümesleri, hayvan barınakları ve girişleri, süt işleme tesisleri, yüzme havuzları ve sauna girişleri, spor tesisleri ve aerobik salonları, ana okulları ve yuvalarda vb. hijyen gerektiren bütün işletmelerde ayakkabı ile gelen virüs, mantar küf, maya ve tüm bakterilerin dezenfekte olması amacı ile içerisine su ve dezenfektan sıvısı dökülerek kullanılmaktadır. Hijyen Pas Pas Ölçüsü: 60 Cm 48 Cm ile Tüm kapılar için ideal boydadır. Ham maddesi mukavemetli plastikten üretilmiştir paslanma ve kırılma yapmaz.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 1971893
GarantiVar
İlan Tarihi26 Kasım 2023,
Güncel ilan - Bugün 19:57
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU7856203198560
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsalPeanelife5.0 /5
Nimet Çoban
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar