banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Hama Usb C Hub Multiport 8 Ports 3 X Usb A 2 X Usb Outlet
Hama Usb C Hub Multiport 8 Ports 3 X Usb A 2 X Usb Outlet
Hama Usb C Hub Multiport 8 Ports 3 X Usb A 2 X Usb Outlet
Hama Usb C Hub Multiport 8 Ports 3 X Usb A 2 X Usb Outlet
Hama Usb C Hub Multiport 8 Ports 3 X Usb A 2 X Usb Outlet

Hama Usb C Hub Multiport 8 Ports 3 X Usb A 2 X Usb Outlet

kurumsalEmperorSIFIR AYARINDAGARANTİLİwarranty884Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

[Hama USB-CHub,Multiport, 8Ports, 3 x USB-A, 2 x USB-C, VGA, HDMI™, LAN §Çok sayıda adaptör ve kablo yerine tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve diğer her şey için tek bir USBhubkullanın. §8 bağlantılı USB-Chub §5Gbps'yekadar süper hızlı veri aktarım hızı §USB-C soketi, veri aktarımını ve şarj işlevini destekler (USB-PD) §4096x2160 (4K) piksel ile mükemmel, yüksek çözünürlüklü ultra HD sinema kalitesi §1Gbps'yekadar Gigabit Ethernet veri aktarımı §VGA ve HDMI™: aynı içeriğe sahip iki monitörün aynı anda kullanımı için uygundur §Tak ve Çalıştır, manuel yazılım / sürücü kurulumu gerekmez §3 x USB-A: harici sabit disk, USB bellek, fare, klavye, yazıcıv.b. §1 x USB-C verisi: harici sabit disk, USB bellek, fare, klavye, yazıcıv.b. §1 x USB-C gücü: PD şarj cihazı, PD güç kaynağı ünitesi, PD güç paketiv.b. §1 x VGA: monitör, TV veya projektörv.b. §1 x HDMI™: monitör, TV veya projektörv.b. §1 x LAN/Ethernet: kablolu İnternet / ağ bağlantılarıv.b. §Bağlantı detayı: 1x HDMI™ / HighSpeedHDMI™ /max. 4K@30 Hz, 1x LAN/Ethernet / Gigabit /max. 1 Gbit/s, 1x USB-A / USB 2.0 /max. 480 Mbit/s, 1x USB-C /Power-Delivery /max. 5-20 V - 5 A - 100 W, 1x USB-C / USB 3.2 Gen1 /max. 5 Gbit/s, 1x VGA /max. 1080p@60 Hz, 2x USB-A / USB 3.2 Gen1 /max. 5 Gbit/s

Kullanım durumuSıfır ayarında
İlan No 1631739
GarantiVar
İlan Tarihi04 Kasım 2023
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU8.300.01.0947
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalEmperor
Yetkili Yenileme MerkeziEmperor Teknoloji Anonim Şirketi
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar