banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
GoldMoto GM170FE-C Dizel Motor 5 Hp Marşlı Krank Mili Kamalı
GoldMoto GM170FE-C Dizel Motor 5 Hp Marşlı Krank Mili Kamalı
GoldMoto GM170FE-C Dizel Motor 5 Hp Marşlı Krank Mili Kamalı
GoldMoto GM170FE-C Dizel Motor 5 Hp Marşlı Krank Mili Kamalı

GoldMoto GM170FE-C Dizel Motor 5 Hp Marşlı Krank Mili Kamalı

kurumsalÇAĞDAŞGROUPSIFIRGARANTİLİwarranty16.933Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

GOLDMOTO GM170FE-C 5 HP DİZEL MOTOR Profesyonel kullanım için üretilmiştir.Kalitesi ile en iyi performans ve güvenliği garanti eder. 3 Yıl Garanti ! Düşük Emisyon Yüksek Güç Yağ pompası ile cebri yağlama Otomatik İp Sarma Mekanizması 5 Hp Gücünde 1.Sınıf Kaliteli Motor ve Diğer Ekipmanlar 4 Zamanlı, Tek Silindirli, Üstten Valfli, Yatay Şaftlı, Direkt Enjeksiyonlu, Hava Soğutmalı Diesel Motor GENEL UYGULAMALAR Çayır Biçiciler Toprak Çapalama Makinaları Su Pompaları İnşaat Sanayi Ekipmanları Tarım Makinaları GOLDMOTO GM170FE-C DİZEL MOTOR TEKNİK ÖZELLİKLERİ Marka : GoldMoto Ürün Modeli : GM170FE-G2 Motor Tipi : 4 Zamanlı, Tek Silindirli, Üstten Valfli, Yatay Şaftlı, Direkt Enjeksiyonlu Maksimum Motor Gücü : 4.15 Hp / 3.1 Kw Sürekli Motor Gücü : 3.75 Hp / 2.8 Kw Devir sayısı : 3600 (d/dak.) Silindir Hacmi : 211 cc Çap x Strok : 70 x 55 mm Krank Mili : Kamalı / M8 Civata Krank Mili Kalınlığı : 19 mm Krank Mili Uzunluğu : 61,5 mm Ateşleme Sistemi : Elektronik Ateşlemeli Soğutma Sistemi : Hava Soğutmalı Çalıştırma : Marşlı ve İpli Çalıştırabilme Yakıt Tüketimi : 0,7 (Lt / Saat) Yakıt Depo Kapasitesi : 2,5 Litre Yağ Kapasitesi : 0,8 Litre Yakıt Cinsi : Mazot Ses : 75 dB Ölçüler ; EnxBoyxYükseklik : 45x36x45 Ağırlık : 30 Kg

Kullanım durumuSıfır
İlan No 1351442
GarantiVar
İlan Tarihi02 Ekim 2023
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUGOLDMOTO-GM170FE-C
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalÇAĞDAŞGROUP
ÇAĞDAŞ GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar