banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
EYÜP SABRİ TUNCER SİRKE VE SAÇ TONİĞİ 500 ML
Baktığın ilan kapandıEYÜP SABRİ TUNCER SİRKE VE SAÇ TONİĞİ 500 ML152Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke Saç Toniği özel formülü ve güçlü performansı sayesinde geleneksel saç kremlerinden çok daha etkili bir şekilde saçlarınızın elektriklenmesini engeller ve yumuşamasına yardımcı olur. Tüm saç tiplerinde güvenle kullanabileceğiniz Frambuazlı Sirke Saç Toniği, işlem görmekten yıpranan ve karışmış saçları kolaylıkla açar ve düzeltir. Boyalı ve boyasız saçların gözle görülür bir şekilde kabarmasını ve elektriklenmesini önler. Bir yandan saçlarınızın bakımını sağlarken, diğer yandan saçlarınızı yumuşak ve sağlıklı tutmaya da yardımcı olur.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar