banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Eyüp Sabri Tuncer 600ml Şampuan Doğal Zeytinyağlı Pet Şişe(650.50.30.0009)

Eyüp Sabri Tuncer 600ml Şampuan Doğal Zeytinyağlı Pet Şişe(650.50.30.0009)

kurumsalNetsipariş5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty192Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Doğal Zeytinyağlı Şampuan formülünde hiçbir hayvansal içerik bulunmadığı uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılan test sonuçları ile kanıtlanarak Avrupa Vegan ve Vejetaryenler Birliği tarafından verilen V-LABEL ile sertifikalandırılmıştır. %100 Doğal Zeytinyağı içeren formülüyle saçınızın doğal nem dengesini koruyarak saç tellerine zarar vermeden arındırır ve kökten uca beslenmesine yardımcı olur. İçeriğinde bulunan doğal zeytinyağı ile saç derinize bakım yaparak saçlarınıza daha sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırır. Güçlü nemlendirme ve yenileyici özelliği olan Provitamin B5, saç derinize derinlemesine nüfuz ederek saçların yumuşamasını sağlar, dayanıklılığını ve esnekliğini arttırır. Sahip olduğu doğal aktifler sayesinde kepeğe ve kepek oluşumuna karşı etkili çözüm sunar. Paraben içermeyen özel formülüyle, tüm aile bireyleri için günlük kullanıma uygundur. Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Şampuan ile gelen sağlık ve güzelliği keşfedin... Doğal zeytinyağlı şampuan dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir.İnsan ve çevre sağlığına zararlı sentetik bileşenler içermez.Paraben içermez.Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.Hayvansal yağlar içermemekle birlikte vegan sertifikalıdır.Gluten içermez. Kullanım Ömrü: Kapak açıldıktan sonra 12 ay

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2935550
GarantiVar
İlan Tarihi28 Mart,
Güncel ilan - Önceki Gün 11:54
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU761-6435-122172
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalNetsipariş5.0 /5
Arslan Bilgisayar Elek.Ve Dek.Diz.Hiz.San. Ve Tic.Ltd.Şti
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar