banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML
Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML
Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML
Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML
Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML

Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML

kurumsalLokmanAVMSIFIRGARANTİLİwarranty192Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML Yüzde 100 orjinal e-Faturalı SKT:AÇILINCA 3 AY ürünün satışı kullanımı indirimli uygun fiyatlarını inceleyip
91.6667(+Kdv)TL Peşin fiyatına Kredi Kartlı LokmanAVM den Belirli fiyatta ve üzeri KARGO BEDAVA satın alabilirsiniz!
Saat:17:30’a kadar bize ulaşan siparişleriniz mesai saatlerindeAYNI GÜN KARGO firmasına verilir.
LokmanAVM de Keyifli alışverişler dileriz.

ELAİSS TÜY DÖKÜCÜ SPREY125ML (±%5)

Elaiss Tüy Dökücü Sprey Miktar - Birim - Ebat - Ağırlık - Ölçü:
Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML
Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML İzin Belge:
Tüy Dökücü Sprey Üretici Firma: Derdu Deva Kozmetik, Gıda, İlaç, Medikal Tarım Ürünleri - Kartaltepe Mh. Halkalı Cd. No.52/A Sefaköy/İSTANBUL/TURKEY
Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML İçindekiler:
Tüy Dökücü Sprey ürünü içerisinde; Aqua, Potassium Thioglicolate, Potassium Hydroxide, Lavandula Oil
Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML Kullanımı:
Tüy Dökücü Sprey kullanılışı; Uygulamadan önce cildin kuru olduğundan emin olunuz. Elaiss tüy dökücü sprey istenen bölgeye cilt tarafından emilene kadar püskürtülür. 3 dakika bekledikten sonra, etkileşmeyi kontrol etmek için hafifçe tüyleri çekiniz. Bu süre her kişi için kıl ve cilt yapısına göre değişiklik gösterebilir. Daha sonra tüyleri ovarak bol su ile durulayınız. Ürünü kullanmadan önce çalkalayınız.
Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML Yan Etkileri:
Tüy Dökücü Sprey Ürününün Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML Ürünü bitkisel üründür, kesinlikle ilaç değildir.
Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML Muhafaza ve Uyarı:
  • Elaiss Tüy Dökücü Sprey Ürünü üzerindeki saklama şartlarına uyarak serin kuru rutubetsiz ortamda direkt güneş ışığından ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.
  • Elaiss Tüy Dökücü Sprey ürününü Tavsiye edilen kullanım şekline uygun olarak kullanınız. Beklenmeyen etki görüldüğünde bir hekime başvurunuz.
  • Üretim ve son kullanma tarihi teslim edilen Elaiss Tüy Dökücü Sprey ürünü ambalajı üzerindedir. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kullanmayınız!
  • Elaiss Tüy Dökücü Sprey Ürünü Kullanmadan önce kol içinde alarji testi yapınız. Ürün bileşenlerinden birine alerjisi olduğu bilinen kişiler kullanmamalıdır.
  • Elaiss Tüy Dökücü Sprey Ürününü Göz ve yüz temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile yıkayınız. Beklenmedik bir etki görüldüğünde doktorunuza danışınız.
  • Elaiss Tüy Dökücü Sprey Ürününü Lekeler, yaralar, varis, benler, çatlamış, tahriş olmuş, güneş yanığı olmuş cilt üzerinde 72 saat içerisinde tıraş edilmiş ciltte veya geçmişte tüy dökücü kremlere karşı olumsuz reaksiyon göstermiş olan bölgelerde kullanmayınız.
Elaiss Tüy Dökücü Sprey 125ML Ürünü Açıklaması:

ELAİSS TÜY DÖKÜCÜ SPREY

Tüy Dökücü Sprey 125ML ürünü incelemeyi LokmanAVM mağazamızdan tercih ettiğiniz için Teşekkür eder, LokmanAVM de Keyifli ve güvenli alışverişler dileriz.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 1626236
GarantiVar
İlan Tarihi01 Kasım 2023,
Güncel ilan - Önceki Gün 09:22
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKULokmanAVM-100080
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsalLokmanAVM
TARIK DEMİRA
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar