banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
DETAN SİNEKKIRAN KOKUSUZ 275 ML
Baktığın ilan kapandıDETAN SİNEKKIRAN KOKUSUZ 275 ML142Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Detan Sinekkıran Kokusuz Sinek İlacı Sprey 275 ml. sinek ve kara sinekleri anında öldürür. Güçlü formülüne rağmen kokusu yoktur. Çevrenizde vızıldayan sineklerin rahatınızı bozmasına izin vermez. Su bazlı bir formüle sahiptir. Ürünü iyice çalkaladıktan sonra direk olarak uygulayabiliriz, anında etkisi gösterecektir. Kullandıktan 10 dakika sonra odayı yarım saat havalandırmanız faydalı olacaktır.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar