banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Decathlon Quechua Kamp Taburesi
Decathlon Quechua Kamp Taburesi
Decathlon Quechua Kamp Taburesi
Decathlon Quechua Kamp Taburesi
Decathlon Quechua Kamp Taburesi
Decathlon Quechua Kamp Taburesi
Decathlon Quechua Kamp Taburesi
Decathlon Quechua Kamp Taburesi
Decathlon Quechua Kamp Taburesi
Decathlon Quechua Kamp Taburesi
Decathlon Quechua Kamp Taburesi
Decathlon Quechua Kamp Taburesi

Decathlon Quechua Kamp Taburesi

kurumsalJoplicitySIFIR AYARINDAGarantiliwarranty489Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün açıklaması RENK: KOYU GRİ ÜRÜN FAYDALARI Yer kaplamama: Katlı boyutlar: 60 X 9 X 9 cm / 5L. Ağırlık 1 kg Taşımak için entegre kayış. Rahatlık: Oturma yeri yüksekliği 41 cm. Kullanım kolaylığı: Kolay açma / kapama sistemi. Katlı haldeyken açılmaması için elastik bant. Dayanıklılık: Çok dayanıklı borular ve kumaş. Maks. ağırlık 110 kg. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Yapı 70% Çelik, 30% Polipropilen Ana kumaş 100% Polietilen Tereftalat SAKLAMA TAVSİYESİ: Temiz ve kuru bir yerde saklamadan önce kurutun. KULLANICI TALİMATLARI: Maks. ağırlık 110 kg. Karoların üzerinde kullanmayın. TEKNİK BİLGİLER Ürünlerin tasarımı: Profesyonel becerilerimiz : Quechua tasarım merkezimiz Mont Blanc dağının Haute Savoie bölgesindeki Passy'de bulunur. Bu konum sayesinde ekiplerimizle (tasarımcılar, ürün müdürleri, mühendisler...) yakın çalışabilir ve kamp yapan kullanıcılarımızla iç içe olabiliriz. Bu benzersiz avantaj sayesinde ürünlerimizi tasarlayabiliyor ve size uzmanlığımızı sunabiliyoruz. Taburelerimiz nereden geliyor? : Fransa Mont Blanc eteklerindeki uluslararası tasarım merkezimizde yaratılan bu tabure, Çin ve Hindistan tedarikçilerimiz tarafından birleştirilmekte ve üretilmektedir. Tedarikçilerimiz taburelerimizin üretiminde gerçek bilgi birikimine sahip ve yakın işbirliği içinde olduğumuz ortaklardır. Endüstriyel ortaklarımızla olan bu güven ilişkisi, kaliteli teknik ürünler yaratmamızı sağlıyor. Üretim atölyelerimizdeki çalışma koşulları : Varlığımızın istihdam yaratmayı garantilediği gelişmekte olan ülkelerde bulunan tedarikçilerimizin davranış tüzüğümüze uyduğundan emin oluyoruz. Denetimler ve yerinde ekipler sayesinde çalışanların saygıya dayalı kaliteli bir çalışma ortamından yararlanmalarını, çalışanlarını geliştirmelerini ve çevreyi korumalarını sağlıyoruz. Çevresel etkiyi azaltma : Yaşadığımız yeri korumak için adım atmamız gerekir, bu yüzden Quecha, ürünlerinin çevresel etkisini azaltmayı taahhüt eder. Günümüzde bu ürün eko tasarıma sahip olmasa da, çevreye karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için her gün çalışıyoruz: Eko tasarım, onarılabilirlik ve dayanıklılık geliştirdiğimiz ürünlerin merkezinde yer alıyor.

İlan No 3546531
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi12 Mayıs
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalJoplicity
AHMAD ABO ADAN
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar