banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Davines Authentic Nourishing Besleyici Saç Bakım Yağı 140ml

Davines Authentic Nourishing Besleyici Saç Bakım Yağı 140ml

kurumsalSaraçhane KozmetikSIFIRGARANTİLİwarranty1.133Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Davines Authentic Nourishing Besleyici Yağ 140ml Özellik Authentic Nourishing Besleyici Yağ saçlara, yüze ve cilde organik içeriğiyle bakım yapıyor. İçeriğinde zararlı maddelere yer vermeyen ürün, cildi ve saçları besleyerek, sağlıklı yapı oluşturur. Saç, vücut ve yüz bakımı için kullanımı tavsiye edilir. Sülfatsız yapıya sahip olan ürün Brezilya fönü gibi keratin yüklemeleri sonrasında kullanılabilir özelliktedir.Saça yapılan uygulamanın daha uzun süre kalıcı olmasını sağlar.Yoğun ve etkili bir bakım sunan besleyici yağ,doğal bir ışıltı kazandırır. Saçlara, yüze ve cildinize nem katan yağ, ayrıca besleyerek, canılık verir. Fön, maşa, şekillendirici uygulamalarından gelebilecek zarara karşı saçları korur. Saçların elektriklenmesiniönler. Hassas ve kuru ciltler içinidealdir. Organik içeriği saçlara, yüze ve vücuda zarar vermiyor. Saçın yumuşak ve aşırı derecede parlak olmasını içerdiği jojoba yağı ile sağlıyor. Proteinler ve aminoasitler açısından zengin olan organik susam yağına sahip olan içeriği ile yeniden canlandırıcı etkisinde bulunur. Nemlendirici ve anti-oksidan etki organik shea yağı, saçı yumuşatıyor ve rahatlatıyor. Yumuşatıcı ve anti-oksidan özellikli organik ayçiçeği yağına sahiptir. Nemi tazelemeye yardımcı olan aspir yağıayrıca saçtaki ve ciltteki nem kaybına karşı koruma sağlar. %98 oranında doğal maddelere ve organik olarak yetiştirilen aspir yağına sahiptir. Formülü SLES, paraben, yapay renkler, silikonlar, sülfatlar ve PEG içermeden geliştirilmiştir. Hoş kokusunu içeriğinde mevcut olan %100 doğal esanslardan almaktadır. Uygulama Saç Kullanımı: Saçlarınızı Authentic Cleansing Nectar Arındırıcı Şampuan iletemizleyin. Havlu yardımı ile fazla nemini alın. Saç uçlarına ufak bir miktar ürünü uygulayınız. Saçlarda ek koruma etkisi ve daha fazla parlaklık için fön işlemi ya da diğer ısılı işlemler öncesinde uygulama yapabilirsiniz. Yüz Kullanımı: Nemlendirme ve pürüzsüz görünüm sağlamak için yüzünüze yeterli olacak miktarda uygulayın. Vücut Kullanımı: Nemli, kuru vücudunuza masaj yaparak uygulayınız. Bu Ürün Karakter Medya Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Kullanım durumuSıfır
İlan No 3106851
GarantiVar
İlan Tarihi19 Nisan,
Güncel ilan - Dün 15:26
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUDAV26710
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalSaraçhane Kozmetik
SARAÇHANE KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar