banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Dalin Kolay Tarama Spreyi Badem Yağlı 200 ml

Dalin Kolay Tarama Spreyi Badem Yağlı 200 ml

kurumsalCBK Shop5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty132Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Dalin Kolay Tarama Spreyi Badem Yağlı 200 ml Tarama Kolaylığı Sağlar Saç taramayı birçok çocuk için keyifli bir hale getirmek mümkün. Bu spreyin çocuklar için özel olarak geliştirilen formülünde bulunan badem özü ve panthenol sayesinde karışarak düğümlenen saçlarda ve zor taranan saçların taranmasını kolaylaştırır. Saçı Yumuşatır Ve Parlatır Spreyin badem özlü içeriği saça yumuşaklık verir. Düğümlerinden kurtulan saçlar tarandıktan sonra yumuşak ve ışıldayan görüntüsüne kavuşur. Spreyin yapısı sayesinde artık çocuklarınızın saçları artık çok daha yumuşak ve parlak. Doğal İçerik Çocukların kullanacağı ürünlerin doğal olması daha çok tercih edilir. Bu saç spreyi de %95 oranında doğal bir içeriğe sahip olmasıyla çocukları yapay ve zararlı bileşenlerden uzak tutar. Paraben, boya, alkol, SLS, SLES gibi maddeler içermez. Dermatolojik Olarak Test Edilmiş Ürün Çocuklarımızın sağlığı için ebeveynlerin ürün seçiminde dermatolojik testlerin önemi oldukça fazladır. Bu saç spreyi ile istedikleri saçlara kavuşurken dermatologlar tarafından test edilmiş ve onaylanmış bir ürün kullandıkları için sağlıklı kalacaklar. Her An Uygulanabilir Saçın ıslak ya da kuru olması veya duşta olup olmamak ürünün kullanımı için hiçbir fark yaratmaz. İster kuru ister ıslak saça her an uygulanabilir ve durulama gerektirmez. Böylece sürekli karmaşık saçların yardımına koşacak bir ürün. Dalinle Güzel Kokan Saçlar Dalinin çocuklarınız için özel olarak hazırlanmış formülü ve badem özü katkısıyla yumuşayan ve parlayan saçlar güzel kokusuyla da herkesi etkisi altına alır.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 3033496
GarantiVar
İlan Tarihi05 Nisan,
Güncel ilan - Önceki Gün 18:29
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU8690605062194
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalCBK Shop5.0 /5
BÜŞRA BÜYÜKKAĞNICI
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar