banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Cecemed Stop Hair Loss Saç Dökülme Karşıtı Set

Cecemed Stop Hair Loss Saç Dökülme Karşıtı Set

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5warranty620Ücretsiz kargoKolay İadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Son kullanım tarihi: CECEMED DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN<?xml:namespace prefix = "o" /> Izoflavon Linoleik Asit Fitoaktifleri sayesinde saç dökülmesine neden olan etkenlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur, yeni saç oluşumunu destekler. Bambu özü, A, B, E vitaminleri ile saçlı derinin kolajen yapısını düzenleyerek sasğlıklı saç oluşumuna katkıda bulunur. KULLANIMI: Islak saçınıza az miktarda masaj yaparak uygulayınız, 2 dk bekletip durulayınız CeceCap Skin , Hair Nails ( Cilt , Saç Tırnak ) Takviye Edici Gıda 30 Kapsül CECECAP 12 Vitamin, 8 Mineral ve ek mikro besinler ile ihtiyaç duyduğunuz tüm desteği tek bir kapsülde sizler için birleştirdik. Saçlarınızın sağlıklı uzamasına, Yeni saç oluşumuna ve saç dökülmesi problemlerinin ortadan kaldırılmasına, cilt katmanlarımızın hızla yenilenmesine yardımcı olduğu ve sağlıklı bir cilde sahip olmamızı desteklemektedir. KULLANIMI: Günde 1 tabletin ana yemek veya hemen sonrasında su ve soğuk içecekle alınması tavsiye edilir. İlaç değildir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacı ile kullanılamaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız.

2507981
26 Ocak,
Güncel ilan - Önceki Gün 12:56
SKUDPCCM606031
1-2 gün içinde
Konya
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar