banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Brio Perçin Tabancası Kollu Power (3,2-6,4)+(M4+M10)

Brio Perçin Tabancası Kollu Power (3,2-6,4)+(M4+M10)

kurumsalBrioSIFIRGARANTİLİwarranty7.012Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

BRIO Perçin Tabancası Kollu Power (3,2-6,4)+(M4+M10), profesyonel kullanım için tasarlanmış bir perçin pensesi setidir. Bu set, farklı çap ve boyutlardaki perçinleri işlemek için kullanabileceğiniz güçlü bir araç sunar. İşte bazı özellikleri: - Perçin Çapları: Bu perçin tabancası, 3,2 mm ile 6,4 mm arasındaki standart perçinlerle uyumludur. Ayrıca, M4, M5, M6, M8 ve M10 boyutlarındaki perçin somunlarına ve mandrellere uygun ağızlıklar içerir. - Yüksek Kuvvet: Geleneksel perçin penselerine göre 5 kat daha yüksek kuvvetler üretebilir, bu da daha güçlü ve dayanıklı bağlantılar oluşturmanıza yardımcı olur. - Perçin Somunları ve Mandreller: Set, M4, M5, M6, M8 ve M10 boyutlarındaki perçin somunlarına ve mandrellere uygun parçalar içerir. - İnme Kapasitesi: Maksimum 20 mm inme kapasitesine sahiptir, bu da farklı uygulamalarda kullanabilmenizi sağlar. - Katlanabilir Kollar: Perçinleme kolları 500 mm üzerinden katlanabilir, böylece depolama ve taşıma kolaylığı sağlar. - Plastik Taşıma Kutusu: Ürünler plastik bir kutu içerisinde sunulur ve talimatlar da dahildir. BRIO Perçin Tabancası Kollu Power, günlük atölye kullanımı için tasarlanmış uzun ömürlü bir üründür. Bu set, profesyonel veya hobi amaçlı perçin işlemleri için ideal bir seçenek olabilir. Güçlü ve dayanıklı bağlantılar oluşturmak için kullanabileceğiniz güvenilir bir araçtır.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2988611
GarantiVar
İlan Tarihi04 Nisan,
Güncel ilan - Dün 16:56
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1404-BM3264M4M10
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalBrio
Brio Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ve Tic.A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar