banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Brio Kızılötesi Dijital Temassız Sıcaklık Ölçme Cihazı  (-50 / 650)

Brio Kızılötesi Dijital Temassız Sıcaklık Ölçme Cihazı  (-50 / 650)

kurumsalBrioSIFIRGARANTİLİwarranty2.303Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

"Brio Kızılötesi Dijital Temassız Sıcaklık Ölçme Cihazı - Hassas ve Çok Yönlü Brio'nun kızılötesi sıcaklık ölçme cihazı, geniş sıcaklık aralığı ve çeşitli özellikleri ile mükemmel sıcaklık kontrolü sağlar. Bu özellikleri sayesinde birçok farklı uygulama için ideal bir seçenektir. Ana Özellikler: - Geniş sıcaklık aralığı (-50°C ila 650°C), çok çeşitli işlerinizde kullanabilirsiniz. - Doğruluk payı ±%2 veya 2°C ile hassas sonuçlar elde etmenizi sağlar. - Mesafe nokta oranı 16:1, istediğiniz bölgeyi hassas bir şekilde hedeflemenize yardımcı olur. - Çift lazer hedef seçimi, doğru ölçümler yapmanızı kolaylaştırır. - Veri kayıtları özelliği sayesinde sonuçlarınızı saklayabilir ve takip edebilirsiniz. - °C/°F seçeneği ile sıcaklık birimini tercihinize göre ayarlayabilirsiniz. - Otomatik kapanma ve düşük pil göstergesi enerji tasarrufu sağlar. Brio Kızılötesi Dijital Sıcaklık Ölçme Cihazı, endüstriyel ve profesyonel kullanıcılar için mükemmel bir araçtır. Kızılötesi teknolojisi sayesinde temas gerektirmeyen, hızlı ve güvenilir sıcaklık ölçümleri yapabilirsiniz. Güç kaynağı olarak DC 9V kullanır. Her tür sıcaklık kontrolü işi için ideal bir çözüm arıyorsanız, Brio Kızılötesi Dijital Temassız Sıcaklık Ölçme Cihazı, ihtiyacınız olan güvenilir araç olabilir."

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2987811
GarantiVar
İlan Tarihi04 Nisan
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1404-DT50650
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalBrio
Brio Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ve Tic.A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar