banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Brio Aks Mili Çektirme Aparatı Universal
Baktığın ilan kapandıBrio Aks Mili Çektirme Aparatı Universal14.025Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Hidrolik göbek ile tekerlek yataklarının sökülmesi ve montajı için kullanılır. Tahrik milleri ve 4 ile 5 delikli göbekler için uygundur. Uzun servis ömrüne sahiptir ve günlük atölye kullanımına uygundur. Plastik kutusunda teslim edilir. Aşağıdaki teknik özelliklere sahiptir; Cıvata halkası 98 - 125 mm, M14 cıvatalar için VW, Audi, Seat, Skoda, Vauxhall, Volvo, Fiat, Renault, Peugeot, Citroen, vb. için uygun 10 ton basınçlı hidrolik mil Çektirme, iç dişli 1-1 / 2 "x16-UN İtme mili, hidrolik, 10 t, iç dişli 1-1 / 2 "x16-UN İtme mili, manuel, harici altıgen cıvata SW 19 mm, iç dişli 11/16 "x10-UN Dişi diş 1-1 / 2 "x16-UN - 11/16" x10-UN

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar