banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Bonhair Profesyonel Waxy Styling Bubble Wax 4 x 150 ML
Bonhair Profesyonel Waxy Styling Bubble Wax 4 x 150 ML
Bonhair Profesyonel Waxy Styling Bubble Wax 4 x 150 ML

Bonhair Profesyonel Waxy Styling Bubble Wax 4 x 150 ML

kurumsalCBK Shop5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty245Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün Detayları Bonhair Profesyonel Waxy Styling Bubble Wax 4 x 150 ML Şekilli Saçlar Uzun süre etkilidir. Saçlarınıza istediğiniz şekli verin, gün içinde saçınız bozulmadan hareket edin. Nereye giderseniz gidin, ne yaparsanız yapın ancak saçınız asla bozulmaz. Saçınıza verdiğiniz şekil kendini muhafaza ettiği için bozulmayacaktır. Kalıntı Yok Ürün saç diplerinde kalıntı bırakmaz. Saçlarda kepek oluşmasını önler. Wax’ı bu yüzden saç köklerine değil saçların uçlarına yedirmek gerekir. Saç diplerine wax’ı sakın sürmeyin. Saçlarınızın uçlarına biraz sürüp şekil vermeyi deneyin. Gür Saçlar Bonhair imzasını taşıyan wax, saçları dökmez. Saçlarda kalıntı yapmadığı gibi saçların zayıflayıp dökülmesine de engel olur. Tam tersine, saçların çok daha gür olmasını sağlar. Gür, dolgun ve şekilli saçlarla her yere gidebilirsiniz. Ürünün Ekonomik Fiyatı Wax, fiyatıyla da herkesi memnun etmektedir. İşleviyle beraber fiyatıyla da tüm müşterilerini sevindirmektedir. Sabahları saçlarınıza şekil vermeden asla evinizden ayrılmayın. Havalı ve güzel görünmenin yolu, ekonomik fiyatlı Bonhair marka wax’tan geçer. Kullanım Önerisi Ürünü kullanırken birkaç noktaya dikkat etmek de fayda var. Ürünü kuru saçlara uygulamak doğru bir davranış değildir. Saçlara fayda sağlamadığı gibi zarar da verebilir. Saçların kolay şekil almasını önler. Saçınızı mutlaka nemlendirin. Nemli saçlara wax uygulamak çok daha iyidir. Alkol İçermeyen Ürün Saç şekillendirici ürünler arasında özel bir yere sahiptir. Wax’ı genelde erkekler tercih etse de kadınlar da kullanabilir. Dolgun görünümlü saçlar için wax’ı denemekten korkmayın.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 3064264
GarantiVar
İlan Tarihi14 Nisan,
Güncel ilan - Bugün 11:58
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUCBK19876
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalCBK Shop5.0 /5
BÜŞRA BÜYÜKKAĞNICI
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar