banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Blackmagic Pocket 6k + Zhiyun Wifi Görüntü Aktarıcı
Baktığın ilan kapandıBlackmagic Pocket 6k + Zhiyun Wifi Görüntü Aktarıcı 40.650Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Merhabalar, urunun ilk sahibiyim 3 yil oldu alali sadece 1yilin yarisi kullandik daha once 4k lari kullaniyorduk buna fazla gerek kalmiyordu, cantada kafesini yanlis taktigimizdan dolayi izler olusmus kullanima engel birsey degil, kozmetigi haricinde cok az kullanildigindan hicbir problemi bulunmamakta bilhassa urunume kefilim.Fazlalik oldugundan satiliktir, fiyat pazarliksizdir piyasadaki en uygun fiyattir.Yaninsa Zhiyun kablosuz goruntu aktariciyi hediye ediyorum, android ve ios 3 adet cihaza kadar goruntu aktarabilirsiniz. Kafes elimde var ekstra ücreti vardir. Sony batarya yuva ve kablosu var esktra ücreti vardir. Wireless autofocusu var ekstra ücreti vardir. Rig aparatlari var ekstra ücreti vardir.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar