banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Bioxcin Acnium Sebum Dengeleyici Nemlendirici Krem 50 ml
Baktığın ilan kapandıBioxcin Acnium Sebum Dengeleyici Nemlendirici Krem 50 ml185Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Bioxcin Acnium Sebum Dengeleyici Nemlendirici Krem 50 ml Sebum dengeleyici nemlendirici krem. Karma ve yağlı ciltler içindir. Mat bir görünüm kazandırır. Ürün Faydaları: Acnium sebum dengeleyici bakım kremi içeriğinde bulunan Termal su ve Pantenol ile cildin nemlenmesine yardımcı olurken, patentli bitkisel kompleks ve Niasinamid ile de cilt pürüzlerinin oluşumunu engellemeye yardımcıdır. Niasinamid: Cildin sebum dengesini düzenler. Mat bir görünüm sağlar. Termal Su: Cildi nemlendirir. Acnium Patentli Bitkisel Kompleks (Çay Ağacı Yağı, Zerdeçal, Karnabahar, Brokoli Ekstresi ve Gözotu Ekstresi): Hazırlanan formül cilt pürüzlerine yol açan faktörleri bloke eden bir etkiye sahiptir. Uygun Cilt Tipi: Yağlanmaya eğilimli cildi,pürüzleri ve siyah noktası olanlar için günlük kullanıma uygundur. Kullanım Şekli: Temizlenmiş cilde günde 1-2 kez uygulanır.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar